Home Arts O noapte furtunoasă la Teatrul Excelsior

O noapte furtunoasă la Teatrul Excelsior

3 min read

Dacă nu știi cum să sărbătorești Marea Unire, du-te la Teatrul Excelsior pe 24 ianuarie, de la ora 19:00, să te lași furat de replicile savuroase ale celebrei comedii marca I.L.Caragiale, O noapte furtunoasă. Piesa de teatru se potriveşte perfect cu realitatea zilelor noastre, aşa publicul iubitor de teatru nu poate rata această premieră.

Ceea ce a scris maestrul dramaturgiei românești atunci este valabil și acum, iar conceptul acestei montări este tocmai parvenitismul, fariseismul și, mai ales, falsitatea adusă la rând de normalitate, totul prezentat cu poleială și grandoare”, ne spune regizorul Stelian Milu, care și joacă în acest spectacol, în rolul lui Spiridon.

Costumele au fost create de către Cătălin Botezatu, o premieră pentru Teatrul Excelsior și o provocare la care celebrul creator de modă a răspuns cu mare plăcere. A acordat multă atenție detaliilor perioadei în care textul a fost scris, pentru că publicul trebuie să vadă personajele așa cum le-a văzut Nenea Iancu și, în același timp, a încercat să aducă personajele cât mai mult în prezent, mai ales că piesa este mereu actuală. Costumele sunt lucrate impecabil, țin cont de toate detaliile și susțin perfect personajele și textul.

Cu siguranță te vor cuceri și încânta și actorii care fac parte din distribuție, nume cunoscute cum ar fi Diana Dumitrescu, Vladimir Drăghia, Iulian Ilinca. Diana Dumitrescu şi Vladimir Drăghia au ajuns din nou în bătaia bliţurilor, dar nu pentru tabloide, unde titlurile i-au dat drept cuplu de mai multe ori, ci pe afişul piesei de teatru unde sunt Ziţa şi Rică Venturiano.

Diana a recunoscut că are ceva emotii înainte de a urca pe scenă, deși este extrem de pregatită, ea făcând repetiții de două ori pe zi la teatru, dimineața și seara, timp de multă vreme.

Așadar, mergi să vezi O noapte furtunoasă la Teatrul Excelsior pentru că, vorba Jupânului Dumitrache, n-o să poți pentru ca s-o tratezi cu refuz.

 

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

911 lansează primul lui single în colaborare cu Killa Fonic – „MT.K.”

911 este un nou nume pe scena muzicii trap din România care la doar 17 ani lansează primul…