Home Events NovemBeard 2019 x Editia a VII-a

NovemBeard 2019 x Editia a VII-a

2 min read

In weekend, a avut loc cea de a VII-a editie NovemBEARD, la House of Barbers (str Hristo Botev 6). Un concept unic pe piață, House of Barbers deschide ușile a trei camere: Classic Room, VIP Room și Underground Room.

novembeard

Classic Room

Aici, s-au combinat stilurile barbershop-urilor autentice cu mijloacele de lucru moderne, pentru a recrea atmosfera de altădată, dar adaptată zilelor noastre.

Vip Room

Este un spațiu intim, de lux, în care iți sunt oferite servicii la cele mai înalte standarde profesionale, chiar de către owner-ul salonului, Cristian Anghel.

Underground Room

Cu un design interior autentic, Underground Room este spațiul perfect în care serviciile profesionale House of Barbers definesc stilul la nivel de artă.

novembeard

NovemBEARD se sărbătorește în fiecare an în luna Noiembrie în întreaga lume de către bărbații bărboși și bărbații care pentru o lună decid să-și lase barba să crească în scop caritabil. Trend-ul a început în 2009, iar în 2013 a ajuns și la noi prin acest eveniment. Deși are un scop caritabil, această activitate s-a desfășurat într-un cadru informal, distractiv și plin de stil ce a avut în prim plan Bărbații Cu Barba din România.

novembeard

novembeard

Mai multe fotografii aici.

Citește în continuare A șaptea întâlnire „Malagamba Bucureștiului” a avut loc la Victoria Hub (Calea Victoriei 210).

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Alina Manole, fata cu Luna Pătrată, lansează pe 10 decembrie 2020 un nou material discografic, pentru prima dată sub formă de VINIL!

În anul surprinzător 2020, Alina Manole și colegii ei de scenă, Raul Kusak, Adi Tetrade și…