Home Fashion Netflix lansează „Halston”, un documentar despre creatorul de modă american Roy Halston Frowick

Netflix lansează „Halston”, un documentar despre creatorul de modă american Roy Halston Frowick

6 min read

După succesul răsunător cu documentarul „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”, unul dintre cele mai noi proiecte ale lui Ryan Murphy, în parteneriat cu Netflix, pune în lumina reflectoarelor un alt designer de modă legendar: Roy Halston (1932-1990). Filmul documentar alcătuit din cinci părți se intitulează „Halston”, după numele designerului, iar din distribuție face parte și Ewan McGregor, care va interpreta rolul principal.

Sursă foto: www.thesun.co.uk

Scenariul a fost realizat și adaptat pe baza cărții lui Steven Gaines, „Simply Halston: The Untold Story”, despre viața senzațională și cariera incendiară din anii ’70 ale celebrului creator de modă. Pe 23 aprilie, acesta și-ar fi serbat cea de-a 89-a zi de naștere, iar Netflix a anunțat lansarea trailer-ului oficial al documentarului „Halston”, în care putem vedea în exclusivitate imagini despre „numele care a construit un imperiu” și „stilul care a definit o întreagă epocă”.

Când spui Roy Halston Frowick te gândești, fără îndoială, la o carieră glorioasă! De-a lungul timpului, Halston a colaborat cu unele dintre cele mai faimoase vedete internaționale, care au contribuit și ele, deopotrivă, la succesul colosal pe care l-a obținut și de care s-a bucurat pentru o perioadă îndelungată de timp. Totodată, celebritatea, care i-a apărut în cale într-un mod excesiv, și-a pus amprenta și pe viața sa personală, fapt care a condus la varii dezechilibre în propria afacere. În cele din urmă, stupefiantele și-au făcut și ele loc, din nefericire, în viața celebrului designer. Urmările au fost necruțătoare, iar la scurt timp a fost diagnosticat cu două afecțiuni grave și incurabile; SIDA și cancer pulmonar. A decedat la vârsta de 57 de ani, iar vestea a reușit să declanșeze o criză imensă în rândul tuturor televiziunilor din toate colțurile lumii.

Producția documentarului „Halston” nu ezită să împărtășească publicului și viața intimă a legendarului creator de modă american. Într-unul dintre cadrele spectaculoase ale serialului apare, în rol principal, și Gian Franco Rodriguez care este ales să-l joace pe artistul venezuelean, Victor Hugo, cu care designerul de modă a avut o relație de aproximativ 12 ani.

Ca personaj, simt că există ceva cu adevărat special în această figură legendară!”, a mărturisit Ewan McGregor. „Sunt oameni pe care i-am cunoscut și care mi-au spus lucruri nu tocmai frumoase despre Halston. Am întâlnit, însă, și oameni care îl iubesc și care, în continuare, au rămas la fel de loiali și apropriați de el”, a ținut să mai completeze acesta, potrivit www.huffpost.com.

Alături de Gian Franco Rodriguez și Ewan McGregor, actrițele Krysta Rodriguez și Rebecca Dayan le vor interpreta pe Liza Minnelli, respectiv pe creatoarea de bijuterii de la Tiffany & Co., Elsa Peretti. Bill Pullman va juca, de asemenea, rolul lui David Mahoney, un om de afaceri care a achiziționat marca Halston în anii ’70. Mai mult decât atât, se va face simțită și prezența Verei Farmiga, renumită pentru rolurile sale senzaționale din „Bates Motel” și „The Conjuring”, două producții cu vânzări colosale. De asemenea, David Pittu, Sullivan Jones, Rory Culkin, Kelly Bishop nu vor înceta să surprindă cu acțiunile lor fantastice din seria documentară.

SAVE THE DATE! Mult așteptata lansare va avea loc pe 14 mai pe platforma de streaming online Netflix.

Citește în continuare „Concertul de Paște al Corului Madrigal a fost înregistrat la Palatul Regal”.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…