Home Beauty News my Geisha lansează o invitație irezistibilă: Descoperă noul parfum Let’s Play Red

my Geisha lansează o invitație irezistibilă: Descoperă noul parfum Let’s Play Red

5 min read

my Geisha surprinde din nou, de data aceasta cu o abordare inedită, curajoasă, greu de ratat: lansarea noului parfum Let’s Play Red. Sub numele Let’s Play Red se ascunde o invitație irezistibilă într-o lume a erotismului și a misterului, unde fiecare strop de parfum se transformă într-o poveste de pasiune.

Nu există nimic mai provocator decât imaginația și nimic mai incitant decât misterul. Poziționarea parfumului în zona senzuală, erotică, are la bază notele predominante ale noii formule, care este îmbogățită cu feromoni pentru a amplifica atracția și a stârni dorințe ascunse.

Notele de vârf conțin trandafir, biscotti și smochine, deschizând parfumul cu o promisiune a unei aventuri neașteptate. Inima parfumului pulsează cu accente de amaretto și miere, un amestec afrodisiac ce trezește simțurile și invită la intimitate. În final, ingredientele de bază cu ambră și cuișoare adaugă o notă decadentă, încărcată de erotism și rafinament.

Încă din primii ani, my Geisha a reușit să-și contureze o voce puternică, unică, în zona de beauty & care, o voce care nu numai că sună distinct, dar are și ceva semnificativ de spus. Sub mantra Essence of Confidence, am lansat parfumuri de succes, am încurajat un stil de viață, am susținut libertatea de expresie și originalitatea tuturor celor care se regăsesc în valorile brandului nostru. Cu noul parfum și, implicit, cu campania de comunicare Let’s Play Red, translatăm ideea de Confidence în Courage! Ducem încrederea la next level – acțiune. Viața e un joc, de ce să nu o colorăm așa cum vrem noi!? Jocul nostru are o singură regulă – descătușează-ți imaginația! Sperăm ca noul parfum Let’s Play Red să inspire și să aducă un plus de pasiune și ludic în viața tuturor. Let’s Play Red Extrait de Parfum este disponibil online și în toate magazinele my Geisha.

Despre my Geisha

Născut din pasiune pentru parfumuri, frumusețe și lux, brandul my Geisha își începe povestea în 2018, bucurându-se de un adevărat succes. my Geisha aduce în atenţia iubitorilor de parfumuri orientale arome seducătoare, absolut încântătoare, și formule foarte persistente, precum uleiul parfumat ori extractul de parfum.

Celebru în Europa, brandul my Geisha este prezent în 11 țări, cu peste 50 de magazine (România, Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Bulgaria, Regatul Unit, Ungaria, Elveția și Qatar).

Cu my Geisha, te bucuri de experiența shoppingului exclusivist: pătrunzi în universul brandurilor premium de îngrijire a pielii, coreene sau “Made in France”, și a parfumurilor orientale ce captează toată atenția, îți definesc stilul, învăluindu-te în eleganță și rafinament. my Geisha transformă orice zi banală într-una senzațională. Pentru date suplimentare, vizitați www.mygeisha.ro

Citește în continuare De ce avem nevoie vara de produse de tip Sun cream cu SPF și cum le alegem.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

De ce este nevoie să ne pregătim părul pentru zilele caniculare? Deși soarele este o sursă…