Home Fashion Men’s Cave revine cu o colecție de ceremonie

Men’s Cave revine cu o colecție de ceremonie

3 min read

În 2022 Men’s Cave revine cu o colecție de ceremonie mult mai bogată în culori și texturi, cu un tipar nou, mult mai versatil și ușor de ajustat pe cât mai multe tipologii de clienți.

Men's Cave

Ascultând cerințele clienților, Men’s Cave a ales să adauge în colecție, pe lângă sacoul cu rever șpiț, sacoul cu rever tip șal.

„A durat un pic mai mult pentru că nu am vrut să facem un produs oarecare. Am lucrat foarte mult la proporțiile reverului și ale sacoului, până am ajuns la noul produs care ne caracterizează exigența cu care selectăm produsele care ajung în magazin.”

În continuare, Men’s Cave introduce sacourile semi-căptușite, pentru că cerința generală este pentru un sacou cât mai ușor și lejer.

„Trebuie să înțelegem că la un sacou semi-căptușit se depune mai multă muncă decât la un sacou căptușit și asta pentru că toate cusăturile vizibile din interiorul sacoului trebuie să arate impecabil și nu se poate lăsa nimic la voia întâmplării, ca în cazul celor căptușite, care ascund diferite lucruri nefinisate.”

Men’s Cave merge, ca și până acum, pe ideea de mix and match, adică sacoul se vinde separat de pantalon sau de vestă, astfel fiind mult mai ușor pentru clienți să își găsească mărimile potrivite. În plus, datorită serviciului de ajustări oferit, ținuta finală va fi una confortabilă și potrivită clientului.

Men's Cave

Toate acestea împreună cu experiența colegilor din magazin care vin și oferă consultanță dedicată fiecărui client în parte fac parte din conceptul Men’s Cave – Clientul pe primul loc.

Vă așteptăm cu drag în magazinul din Sun Plaza Mall pentru a descoperi produsele de ceremonie și colecția elegant casual care are la bază aceleași concepte.

Citește în continuare Pedalează Cu Stil la cea de-a 12-a ediție The Dandy Run.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

3 scurtmetraje pentru 3 modele atemporale: Superstar, Gazelle și Samba în noua campanie adidas Originals

De când a fost introdus pentru prima dată în lume, în urmă cu peste 50 de ani, simbolul Tr…