Home Events Pedalează Cu Stil la cea de-a 12-a ediție The Dandy Run

Pedalează Cu Stil la cea de-a 12-a ediție The Dandy Run

3 min read

A venit momentul să vă pregătiți bicicletele și cele mai cool outfituri pentru cea de-a 12-a ediție The Dandy Run, care va avea loc sâmbătă, 16 iulie 2022, începând cu orele 20:00. Întâlnirea se dă în fața Palatului CEC, iar de acolo începe o sesiune de pedalat cu stil pe Calea Victoriei, în cadrul proiectului “Străzi deschise – București, Promenadă Urbană”, organizat de Primăria Capitalei.

The Dandy Run

„The Dandy Run este o plimbare urbană cu bicicletă, dar atenție…Este o plimbare în stil! Luăm cu asalt bulevardele Bucureștiului în cele mai prezentabile costume & fuste de cycling și pedalăm printre atracțiile iconice ale capitalei.

Începând cu orele 20:00, ne vom întâlni la Palatul CEC, unde îi vom aștepta pe toți participanții la paradă, timp de 15 minute, iar de la orele 20:15 vom începe să pedalăm pe Calea Victoriei cu atenție, pe pista de biciclete.”

Traseu: Palatul CEC – Calea Victoriei – Şoseaua Kiseleff (unde se va încheia plimbarea și se vor oferi diplome).

Dress code: Costume albe/în nuanțe deschise, cămăși, tricouri, rochii, veste, pantaloni trei sferturi, papioane și berete, le încurajăm pe toate. Dați tot ce aveți mai bun pentru înaltele distincții care vor fi acordate pentru “Cel mai bine îmbrăcat domn” și “Cea mai bine îmbrăcată doamnă”.

Ștergeți praful de pe velociped sau bicicleta cu aer retro, deoarece aveți posibilitatea de a fi premiați pentru cea mai frumoasă bicicletă vintage!

“The Dandy Run” ediția a 12-a este un eveniment selectat în cadrul apelului deschis de proiecte pentru „Străzi deschise – București, Promenadă urbană”, organizat de Primăria Capitalei prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Municipiului București cu sprijinul operatorilor zonali: ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție a Municipiului București și Proedus – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București.

Parteneri: Men’s Cave /
Parteneri media: LaVitaEVelo.ro / FPM / HaiSaCunosti / VIPStyle.ro / Famost / PodcastCuAlejandra / PresaInBlugi / WithLoveChristian / TheRomanianStyle / StupArt / TheHype.ro /

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cea mai mare ediție Romanian Jewelry Week – peste 230 de designeri, 8 expoziții colective, 4 locații culturale conexe

Asociația Assamblage continuă maratonul bijuteriei contemporane din acest an cu cel mai am…