Home Arts „Lovitură de teatru la Operă” – Opera Națională București își deschide porțile pentru proiecte teatrale independente

„Lovitură de teatru la Operă” – Opera Națională București își deschide porțile pentru proiecte teatrale independente

3 min read

Opera Națională București face un pas în direcția susținerii colegilor artiști din zona teatrală care organizează producții independente și se pune la dispoziția acestora în cadrul programului „Lovitură de teatru la Operă”. Demersul vizează atragerea publicului iubitor de teatru sau al celui care nu este încă familiarizat cu proiectele ONB.

teatru la Operă

Primul proiect de teatru independent ce va putea fi urmărit pe scena operei bucureștene, luni, 16 mai, este „Familia înainte de toate” de Eric Assous.

„Teatrul independent merită atenția noastră și îmi doresc ca spectatorii noștri, prietenii fideli ai Operei, să fie receptivi la astfel de inițiative și să înțeleagă că nimeni nu le răpește muzica cu care s-au obișnuit, ci doar le oferim o alternativă culturală. Opera Națională București are potențialul de a deveni un hub cultural și aceasta este direcția pe care vrem să o urmăm pentru a satisface gusturile în materie de spectacole a unui public cât mai numeros. Nu vom face rabat la calitate și nu vom abandona înalta ținută cu care publicul nostru tradițional este obișnuit”, a declarat managerul interimar al ONB, Daniel Jinga.

teatru la Operă

Cei care doresc să colaboreze cu Opera Națională București își pot prezenta proiectele la adresa de e-mail: comunicare.onb@gmail.com acestea urmând a fi analizare în cadrul consiliului artistic al operei bucureștene. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0740039891.

Sponsor oficial: Enel România

Sponsori: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, BCR

Parteneri: Phoenixmedia, Euromedia, Cocor, Pop Cola, Sansha

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, RFI România, Romantic FM, Radio Seven, Radio Itsy Bitsy, România TV, Zile și Nopți, Agerpres, Spot Media, Ziarul Metropolis, News București, Q Magazine, Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei, București Business, Reușita.ro, 9am.ro., Kudika, Garbo, QuickNews, a7tv, Ballet Magazine, Mediatrust

Citește în continuare Record de obiective culturale la Noaptea Muzeelor.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

The A – deschiderea oficială a celui mai modern și de lux beauty center din București

Vedete, artiști și oameni de televiziune au respectat dress code-ul serii, Black with a to…