Home Fashion Accessories Jeremy Scott transformă modelele în piese de mobilier în noua colecție Moschino Toamnă/Iarnă 2022

Jeremy Scott transformă modelele în piese de mobilier în noua colecție Moschino Toamnă/Iarnă 2022

4 min read

La Săptămâna Modei de la Milano, directorul de creație al renumitului brand Moschino, Jeremy Scott, a fost înconjurat de modele îmbrăcate ca obiecte de mobilier pentru prezentarea colecției de toamnă/iarnă 2022 a mărcii.

Moschino Toamnă Iarnă 2022
Sursă foto: VogueFrance/Instagram

Pentru a marca revenirea sa mult așteptată la Săptămâna Modei de la Milano, după o scurtă pauză petrecută în New York, Jeremy Scott a făcut tot posibilul ca prezentarea colecției Moschino Toamnă/Iarnă 2022 să fie una dintre cele mai îndrăznețe și creative colecții ale sale.

Prezentările Moschino au variat de la ironice și amuzante la de-a dreptul incredibile de-a lungul anilor, colecții inspirate de fast-food, SpongeBob și Barbie. Pentru toamnă-iarnă 2022/2023 Scott s-a inspirat dintr-o casă impunătoare, transformându-și echipa de modele în reprezentări ale unor piese de mobilier. Designerul „a făcut un tur conceptual al unei case bine amenajate – și a ceea ce sugerează finețea acesteia, cu o idee de suprarealism”.

Modelele au defilat în creații care semănau cu ceasuri, lămpi și candelabre. Scott a explicat că ținutele „Sunt toate lucrurile pe care le-ai găsi într-un conac”. Bella Hadid a purtat o rochie care imita gaura unei chei împodobită cu ornamente aurii, iar ținutele au variat de la covoare persane la bustiere placate cu argint și tacâmuri.

Moschino Toamnă Iarnă 2022
Sursă foto: Alessandro Lucioni / Gorunway.com

La sfârșitul prezentării, Scott a ieșit pe podium într-un costum spațial, aducând un omagiu regizorului Stanley Kubrik și filmului său „A Space Odyssey (2001)”.

Moschino Toamnă Iarnă 2022
Sursă foto: Alessandro Lucioni / Gorunway.com

Din punct de vedere cromatic, colecția a rămas într-o paletă de culori mai închise, constând în mare parte din negru, maro, auriu, roșu și ocazional note de albastru și galben strălucitor. În ceea ce privește materialul, modelele au defilat în orice, de la catifea la șifon și piele. Accesoriile și atenția la detaliu au elevat colecția de lux inspirată de decorațiuni pentru casă la un alt nivel de creativitate.

Citește în continuare Campania COS primăvară-vară 2022 – BETTER LOOKS BEYOND.

Load More Related Articles
Load More By Cioară Ștefania
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Câștigătorii Premiilor Globurile de Aur 2023

A venit timpul să află câștigătorii așteptatelor Globuri de Aur 2023 la cea de a 80-a ediț…