Home Fashion Jean Paul Gaultier își dezvăluie noul concept

Jean Paul Gaultier își dezvăluie noul concept

4 min read

Designerul francez, care este adesea numit „copilul teribil” al modei și care a creat legendarul sutien conic pentru Madonna, a dezvăluit noul concept pentru casa sa de modă. Jean-Paul Gaultier a explicat că intenționează să aleagă un nou designer în fiecare sezon, pentru a „interpreta codurile casei și a oferi propria viziune haute couture”, iar primul designer numit este Chitose Abe, de la Sacai, care va crea colecția couture Gaultier Fall 2020.

Sursă foto: www.theguardian.com

Când, în ianuarie, Jean Paul Gaultier a anunțat că va pleca din modă după 50 de ani, a semnalat totodată că nu va părăsi de tot industria. Într-un videoclip glumeț postat pe rețelele de socializare, el a spus: „Gaultier Paris va continua, haute couture va continua. Am un concept nou; Vă voi povesti despre asta mai târziu, vă voi spune toate micile secrete. Dar cu siguranță va continua.”.

Așadar, câteva luni mai târziu, conceptul este dezvăluit tot de designer, pe Instagram: „În fiecare sezon, voi invita un designer să interpreteze codurile Casei și sunt foarte încântat că Chitose Abe de la @sacaiofficial va fi primul! “

Gaultier a spus despre Abe, într-o declarație: „Admir munca ei, avem multe lucruri în comun din punct de vedere creativ și o viziune similară asupra modei. Mă bucur să îi ofer libertatea deplină.”

Abe a adăugat: „Îl admir demult pe Jean Paul pentru viziunea sa unică despre feminitatea subversivă și pentru originalitatea lui, ambele concepte fiind unele spre care am tins în activitatea mea încă de la început. Este o adevărată onoare să primesc posibilitatea de a fi custodele casei sale ca primul designer din acest proiect. ”

Abe și-a fondat brandul Sacai în Japonia în 1999 și este adepta modei conceptuale, acest detaliu fiind semnificativ pentru cariera sa anterioară: cei opt ​​ani petrecuți la Comme des Garçons ca tiparist.

Citește în continuare Top looks @Paris Fashion Week Fall 2020.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

INTERVIU | Meet the young designers | Vlad Cheregi

Ce pot spune despre Vlad Cheregi? Este un tânăr aspirant, energic, pasionat de modă și vio…