Home Interviews INTERVIU | Alina Eremia – Cover Story Fashion Premium Magazine iarnă 2020

INTERVIU | Alina Eremia – Cover Story Fashion Premium Magazine iarnă 2020

4 min read

În noul număr al revistei am vorbit cu Alina Eremia despre cum și-a găsit echilibrul în această perioadă, despre presiunea standardului de perfecțiune, dar și cum își face loc naturalețea în pofida acestor așteptări și care este impactul alegerilor vestimentare în industrie și în viața de zi cu zi.

interviu alina eremia
#CoverStory-ul acestei ediții a fost realizat în atelierul sculptorului Mihai Bonciu, imagini care o au în prim-plan pe Alina Eremia, fotografiată de Bogdan Petrice, styling Ovidiu Buta, makeup Andra Manea, hair Livia Berceanu.

 

Cum arată lumea Alinei Eremia?

Lumea mea? Este un carusel de evenimente, situații, emoții, gânduri. Nu te-ai plictisi în lumea mea. Eu privesc lumea cu ochi curioși de copil, vreau să asimilez cât mai multe și nu există limitări de niciun fel. Am idealuri înalte, iar în fiecare zi încerc să mă apropii cât mai mult de ele.

Ce nu și-ar închipui despre tine oamenii care îți ascultă muzica?

Nu știu. Am fost destul de transparentă. Mi-ar plăcea să cânt la harpă.

Cum a fost să compui și să faci muzică în această perioadă în care s-au anulat proiecte, concerte?

A fost terapeutic. Dacă eram privată de a merge la studio, de a face muzică, nu îmi imaginez cum aș fi reacționat. Ar fi fost dezolant într-o lume deja dezorientată.

Am depus toată energia și resursele proprii într-un scop cât mai creativ, în muzică, în videoclipuri, tot ce înseamnă content pe paginile mele. Îmi doresc ca oamenii când îmi ascultă muzica sau intră pe unul din conturile mele să uite de probleme, să se transpună într-un alt moment din timp și să evadeze din cotidian.

Ce îți lipsește cel mai mult?

Scena, interacțiunea cu oamenii și publicul numeros. Să vezi o adunare imensă de oameni care se simt bine, ascultând muzica live. M-am uitam peste filmări și m-a cuprins o melancolie…

Ce te-a ajutat să îți păstrezi echilibrul și optimismul?

Pe lângă proiectul meu, muzica mea, m-a ajutat enorm echilibrul pe care îl găsesc în relație și familie. Edi este un suport moral semnificativ pentru mine. De optimism nu duc lipsă.

(…)

interviu alina eremia
#CoverStory-ul acestei ediții a fost realizat în atelierul sculptorului Mihai Bonciu, imagini care o au în prim-plan pe Alina Eremia, fotografiată de Bogdan Petrice, styling Ovidiu Buta, makeup Andra Manea, hair Livia Berceanu.

Citește interviul integral în noul număr Fashion Premium Magazine, disponibil în toată țara în magazinele Inmedio.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Interviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la Iași în 2021, la Romanian Creative Week: Concerte în grădinile Palas Mall și tabără muzicală

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative ro…