Home Editorials RETROSPECTIVA | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

RETROSPECTIVA | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

7 min read

A fost un an aparte pentru fiecare dintre noi. Un an în care totul s-a oprit în loc pentru ca, mai apoi, să fim nevoiți să o luăm de la capăt, să ne adaptăm, să ne acomodăm, să ne descoperim, să ne autoeducăm, să devenim mai creativi ca să putem merge mai departe, să învățăm să trăim cu aceste realități incomode și într-un final să supraviețuim.

Aceste vremuri incerte, în care casa a devenit pe rând, birou, spațiu de antrenamente, școală sau cafenea, ne-au demonstrat cât de fragilă este specia umană, iar fiecare a abordat-o cum a știut mai bine. Unii s-au reinventat și au început proiecte noi, povești pe care le vei descoperi în paginile ce urmează, în timp ce alții s-au adaptat din mers, s-au redescoperit și au învățat să trăiască clipa.

La final de an, propun să tragem linie și să ne gândim la ce lecție ne-a dat toată această perioadă de pandemie, care nu dă semne să plece prea curând.

Am învățat oare să apreciem mai mult, să consumăm mai puțin, mai responsabil? Nu doar de nevoie, ci din conștientizarea unor alegeri al căror impact se răsfrânge, direct sau indirect, tot asupra noastră. M-aș bucura să descopăr o lume în care oamenii aleg calitatea și care aduce publicul consumator mai aproape de producătorii locali. Îmi doresc ca noua realitate a pandemiei să ne facă pe fiecare dintre noi să vedem partea bună a acestei situații, timpul pe care l-am avut la dispoziție, timp pe care l-am folosit pentru a reflecta asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Să ne dăruim în continuare o colecție de vise și de gânduri care să ne poarte cu optimism în noul an.

Schimbând registrul, am să îți spun că o vreme nu am făcut deloc ședințe foto, a fost o perioadă destul de incomodă în care ne gândeam cum să lucrăm, dar în același timp să rămânem în siguranță. Asta explică entuziasmul pe care l-am avut când am realizat pictorialul pentru copertă cu Alina Eremia. Trecuseră câteva luni de când nu-mi mai văzusem colegii, iar acest shooting mi-a dat încredere că putem face lucrurile aproape ca „înainte”. Sper să îți placă rezultatul și să te inspire. Nu trebuie să ratezi nici editorialul Home Office, realizat de Maria Chi, care îți poate oferi o altă perspectivă asupra atmosferei biroului de acasă.

Cover Story-ul acestei ediții a fost realizat în atelierul sculptorului Mihai Bonciu (The Creatives). Alina Eremia fotografiată de Bogdan Petrice, styling Ovidiu Buta, makeup Andra Manea, hair Livia Berceanu.

Nu vreau să îți stric plăcerea de a descoperi toată această ediție rezumând-o într-o singură pagină de editorial, însă țin să mă opresc și asupra materialelor cu designeri și artiști români a căror povești ne inspiră și care vorbesc despre schimbare, conștientizare, despre cum putem să acționăm prin deciziile pe care le luăm zi de zi, cum ne arătăm lumii și cum ne arătăm susținerea față de mediul înconjurător. Un astfel de exemplu este Alexandra Șipa, tânăr designer care a studiat la Londra, într-un mediu stimulant și competitiv, a făcut stagiatura la Balenciaga și Oscar de la Renta și a reușit să dezvolte un stil unic de a realiza o dantelă din fire electrice, metodă creativă ce nu are un impact negativ asupra mediului. Nu vă spun mai multe, însă vă invit să citiți interviul de la pagina 26.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, fiți în continuare cu ochii pe noi, nu numai pe varianta tipărită sau cea online a revistei, ci și pe conturile noastre de social media, pe care suntem prezenți constant cu știri, noutăți și opinii argumentate! Așadar, let’s stay in touch and stay safe!

Descoperă noul număr Fashion Premium Magazine, disponibil în magazinele Inmedio și pe www.fpm.ro/shop/.

Citește în continuare INTERVIU | Alina Eremia – Cover Story Fashion Premium Magazine iarnă 2020.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Editorials

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

INNA lansează videoclipul oficial al piesei ”Flashbacks” filmat la Palazzo Versace din Dubai

INNA își ia prin surprindere fanii cu videoclipul piesei ”Flashbacks” pe care aceștia îl a…