Home Music INNA lansează videoclipul piesei “Tu Manera” de pe albumul YO

INNA lansează videoclipul piesei “Tu Manera” de pe albumul YO

3 min read

De pe albumul cu versuri în spaniolă, compuse integral de INNA, artista revine cu cea de-a patra piesă, “Tu Manera”. Albumul mult aşteptat, „YO”, va fi lansat primăvara aceasta.

Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre cele unsprezece piese de pe album, dar și “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.

“Tu Manera” este o piesă extrem de energică, iar videoclipul filmat de Alexandru Mureșan și regizat de Bogdan Păun de la NGM Creative surprinde o INNA total diferită față de cea cu care fanii s-au obișnuit în clipurile și aparițiile ei: cu un outfit simplu, jucăușă, pusă pe șotii.

“M-am distrat foarte mult la filmările videoclipului “Tu Manera”! Practic, nu mă simțeam ca la o filmare propriu-zis. Am făcut tot ce mi-a trecut prin cap, fără limite, ca atunci când eram mică”, a spus INNA.

INNA va susține două concerte în România: pe 13 martie la Hard Rock Café (bilete aici) și pe 15 martie la FORM Space în Cluj (bilete aici).

Albumul “YO” va fi lansat primăvara aceasta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova albumul “YO”, INNA a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a oferit un premiu la Premio Lo Nuestro. De asemenea, a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexico și a dat interviuri pentru publicații importante, precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.

Citeşte în continuare Cine va urca pe scenă alături de Carla’s Dreams la Romexpo.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Proiect: Beach Body!

Grija față de corpul nostru este bine să existe întotdeauna. O întreținere constantă și ec…