Home Music INNA lansează single-ul „Si, Mama” de pe „YO”, albumul compus integral de artistă în limba spaniolă

INNA lansează single-ul „Si, Mama” de pe „YO”, albumul compus integral de artistă în limba spaniolă

3 min read

INNA revine cu un nou single „Si, Mama”, de pe albumul „YO”, compus integral de artistă în limba spaniolă și produs de David Ciente.

INNA si, mama

Piesa „Si, Mama” este un mesaj din partea unei mame adresat fiicei care dorește să își contureze o carieră, la ce și la cine să aibă grijă pe drumul spre succes.

Videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun (NGM Creative), producție video Loops Production, alături care artista a lucrat toate cele 11 piese de pe albumul „YO”. De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling (ținute), Andra Manea (Make-up and Beauty Studio – make-up) și Sorin Stratulat (Beauty District – hair). Look-ul artistei în acest videoclip este minimalist, natural.

„Îmi place Si, Mama”, este printre piesele preferate de pe album, dedicate tuturor actrițelor, cântărețelor, modelelor care încearcă să își facă un loc în această industrie”, a spus INNA.

În „Si, Mama”, INNA cântă despre avertismentele mamei către fiica ei de a avea grijă la oamenii din jur cărora de multe ori nu le pasă, dar care nu trebuie să te oprească din a-ți urma visurile.

Ca o surpriză pentru fani, INNA lansează și „Contigo”, un videoclip vertical cu multe elemente grafice, dinamic, realizat tot de NGM Creative, în care artista are un look nou, părul foarte scurt.

Cele doua videoclipuri au fost lansate inițial pe platforma www.yosoyinna.com, locul în care fanii artistei primesc în mod constant conținut exclusiv de la artistă.

”YO” este un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, lansat împreună cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Vara împreună la Maikona”, evenimentul caritabil pentru copiii din deșertul Chalbi, Kenya

Din generozitatea celor prezenți, sute de copii vor beneficia de activități educative și r…