Home Music Dirty Nano și Alina Eremia lansează videoclipul piesei „Promite-mi” – o poveste care călătorește de la reverie la energie și revoltă

Dirty Nano și Alina Eremia lansează videoclipul piesei „Promite-mi” – o poveste care călătorește de la reverie la energie și revoltă

5 min read

Dirty Nano și Alina Eremia lansează videoclipul piesei „Promite-mi”, o melodie fresh, care te poartă prin mai multe stări, de la reverie la energie și revoltă. Vocea Alinei se potrivește perfect cu instrumentalul cu vibe electrizant, construind o poveste muzicală pe care vrei să o asculți pe repeat.

Dirty Nano și Alina Eremia

„Promite-mi” este o piesă atipică despre iubire. Nu vorbește despre feerie și momentele perfecte, ci despre dezamăgire. Piesa pune în prim-plan momentele unei relații toxice care vin la pachet cu promisiunile care nu au fost respectate. Deși personajul feminin știe cum se va sfârși totul, acceptă să intre în joc: „Promite-mi că o sa doară, că vei fi încă o greșeală.”

În povestea din clip fata știe că în spatele zâmbetului și a intențiilor bune, se ascunde doar următoarea dezamăgire. Dar își asumă acest lucru și este pregătită să audă și să trăiască „varianta neoficială” a poveștii de dragoste. Pentru că uneori iubirea poate fi sinonimul suferinței.

De regie si DOP s-a ocupat Bogdan Daragiu, cunoscut pentru colaborările cu INNA feat. J Balvin – „Cola Song” cu peste 220 milioane de vizualizări pe Youtube și Alexandra Stan – „I did it mama” cu peste 24 milioane de vizualizări pe Youtube.

Videoclipul a fost filmat la Palatul Bragadiru. Cele 5 dansatoare și coregrafia lor sexy aduc un vibe exotic, iar momentele de dans duc cu gândul la cabaret. Prin mișcările dansatoarelor, acestea creează o metaforă a poveștii de iubire iar deznodământul devine evident.

Piesa este deja prezentă pe radiourile din țară, în plină urcare în topuri dar și în cluburi și în mediul online.

Alina Eremia a avut o ascensiune rapidă în industria muzicală și a trecut rapid de la una dintre cele mai iubite actrițe, la una dintre cele mai apreciate cântărețe. S-a remarcat datorită timbrului ei, dar și pentru că are o prezență scenică electrizantă. Carisma a fost cea care i-a adus un public numeros, iar piesele au ajuns mereu în topurile clasamentelor muzicale și au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Începutul anului 2019 i-a adus o colaborare cu Rudenko și Dominique Young Unique care a stat peste 14 săptămâni locul 1 în topul difuzărilor radio și tv din Rusia.

Format din George Hora și Tinu Vidaicu, proiectul Dirty Nano a ajuns pe buzele tuturor iubitorilor de remixuri și nu numai, astfel încât la scurt timp după lansarea în industria muzicală au ajuns să aibă un adevărat fan-base în zona de club. Cei doi au lansat o serie de remixuri care au ajuns virale pe internet și care au fost ascultate în aproape toate cluburile din România: Jackpot (The Motans) peste 9 milioane de vizualizări, How Would You Feel (Ed Sheeran) 6 milioane, Tatuaj (Alina Eremia) 3,5 milioane, Pentru Că (Inna) – 1,5 milioane.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Ce să faci „Ca să fii fericit” conform noii piese compuse de Mark Stam și AMI

Mark Stam și AMI lansează clipul piesei „Ca să fii fericit” – o melodie despre iubire, car…