Home Music Dirty Nano și Alina Eremia lansează videoclipul piesei „Promite-mi” – o poveste care călătorește de la reverie la energie și revoltă

Dirty Nano și Alina Eremia lansează videoclipul piesei „Promite-mi” – o poveste care călătorește de la reverie la energie și revoltă

5 min read

Dirty Nano și Alina Eremia lansează videoclipul piesei „Promite-mi”, o melodie fresh, care te poartă prin mai multe stări, de la reverie la energie și revoltă. Vocea Alinei se potrivește perfect cu instrumentalul cu vibe electrizant, construind o poveste muzicală pe care vrei să o asculți pe repeat.

Dirty Nano și Alina Eremia

„Promite-mi” este o piesă atipică despre iubire. Nu vorbește despre feerie și momentele perfecte, ci despre dezamăgire. Piesa pune în prim-plan momentele unei relații toxice care vin la pachet cu promisiunile care nu au fost respectate. Deși personajul feminin știe cum se va sfârși totul, acceptă să intre în joc: „Promite-mi că o sa doară, că vei fi încă o greșeală.”

În povestea din clip fata știe că în spatele zâmbetului și a intențiilor bune, se ascunde doar următoarea dezamăgire. Dar își asumă acest lucru și este pregătită să audă și să trăiască „varianta neoficială” a poveștii de dragoste. Pentru că uneori iubirea poate fi sinonimul suferinței.

De regie si DOP s-a ocupat Bogdan Daragiu, cunoscut pentru colaborările cu INNA feat. J Balvin – „Cola Song” cu peste 220 milioane de vizualizări pe Youtube și Alexandra Stan – „I did it mama” cu peste 24 milioane de vizualizări pe Youtube.

Videoclipul a fost filmat la Palatul Bragadiru. Cele 5 dansatoare și coregrafia lor sexy aduc un vibe exotic, iar momentele de dans duc cu gândul la cabaret. Prin mișcările dansatoarelor, acestea creează o metaforă a poveștii de iubire iar deznodământul devine evident.

Piesa este deja prezentă pe radiourile din țară, în plină urcare în topuri dar și în cluburi și în mediul online.

Alina Eremia a avut o ascensiune rapidă în industria muzicală și a trecut rapid de la una dintre cele mai iubite actrițe, la una dintre cele mai apreciate cântărețe. S-a remarcat datorită timbrului ei, dar și pentru că are o prezență scenică electrizantă. Carisma a fost cea care i-a adus un public numeros, iar piesele au ajuns mereu în topurile clasamentelor muzicale și au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Începutul anului 2019 i-a adus o colaborare cu Rudenko și Dominique Young Unique care a stat peste 14 săptămâni locul 1 în topul difuzărilor radio și tv din Rusia.

Format din George Hora și Tinu Vidaicu, proiectul Dirty Nano a ajuns pe buzele tuturor iubitorilor de remixuri și nu numai, astfel încât la scurt timp după lansarea în industria muzicală au ajuns să aibă un adevărat fan-base în zona de club. Cei doi au lansat o serie de remixuri care au ajuns virale pe internet și care au fost ascultate în aproape toate cluburile din România: Jackpot (The Motans) peste 9 milioane de vizualizări, How Would You Feel (Ed Sheeran) 6 milioane, Tatuaj (Alina Eremia) 3,5 milioane, Pentru Că (Inna) – 1,5 milioane.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

ULTIMA ȘANSĂ SĂ AJUNGEȚI LA EDIȚIA ANIVERSARĂ A FESTIVALULUI UNTOLD!

ABONAMENTELE GENERAL ACCESS UNTOLD SUNT SOLD OUT! BILETELE DE 1 ZI SE VÂND RAPID! Abonamen…