Home Music INNA lansează albumul „Heartbreaker”: 10 piese compuse în 3 săptămâni în Dance Queen’s House

INNA lansează albumul „Heartbreaker”: 10 piese compuse în 3 săptămâni în Dance Queen’s House

3 min read

În urma sesiunii Dance Queen’s House, INNA lansează albumul „Heartbreaker” care include 10 piese compuse în cele 3 săptămâni în care a stat izolată alături de cei mai apreciați songwriteri și producători. Împreună cu Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli, INNA a compus piesele pe care publicul le poate asculta în premieră pe canalul de YouTube al artistei.

INNA Heartbreaker

Cele 10 piese se numesc „Maza Jaja”, „Heartbreaker”, „One Reason”, „Flashbacks”, „You and I”, „Beautiful Lie”, „Gucci Balenciaga”, „Sunset Dinner” și „Thicky” și pot fi ascultate aici.

„Sunt entuziasmată să vă prezint albumul Heartbreaker! A fost o lună plină de muzică, de sesiuni, dar și de distracție, o lună creativă în care au ieșit 10 piese care sper să vă bucure! Mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din nebunia Dance Queen’s House și care au contribuit la albumul Heartbreaker. For the love for EDM! a spus INNA.

Albumul „Heartbreaker” va fi disponibil în magazinele digitale pe 4 decembrie.

INNA Heartbreaker

Fanii au fost în Dance Queen’s House zilnic prin intermediul vlogurilor postate zilnic pe YouTube-ul INNEI cu peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile au fost traduse în engleză și spaniolă. Link aici

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum „Ruleta”, „Sun is Up”, „Hot”, „Cola Song”, „Iguana”.

Citește în continuare Alina Eremia lansează piesa „Să fii fericit”.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Corul Madrigal sărbătorește românește Ziua Culturii cu lucrări clasice și de inspirație folclorică

Vineri, 15 ianuarie 2021, Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” sărbătoreșt…