Home Food & Wine iMZA, noua destinație de fine cuisine cu specific turcesc, deschisă în capitală

iMZA, noua destinație de fine cuisine cu specific turcesc, deschisă în capitală

4 min read

iMZA nu reprezintă doar un simplu nume, ci semnătura ferventă a lui Ensar Duman, un pasionat al gastronomiei turcești și al conexiunilor culturale dintre Turcia și România. Noul restaurant turcesc iMZA invită clienții să experimenteze o călătorie culinară inedită, unde tradiția se împletește cu inovația într-un cadru contemporan și sofisticat.

iMZA turcesc

„IMZA este o declarație de dragoste a mea către România. Pentru că mă simt legat de această țară și acest popor, am simțit nevoia de a contribui și eu la întărirea punților ce leagă țările noastre de multă vreme, printr-un univers gastronomic în care descoperirea bucătăriei turcești deschide drumul către cunoașterea mai aprofundată a culturii poporului meu”, Ensar Duman, fondatorul iMZA.

Evenimentul a dat startul verii în Capitala, vedete din toate domeniile fiind alături de prietenul lor, Ensar.

Pepe, Raluka, Alexandra Ungureanu, Majda, Andreea Ibacka, Diana Dumitrescu, Adina Buzatu, Robert Tudor, Geanina Ilies, Misha, Adina Buzatu, Denisa Nechifor sunt doar câteva dintre celebritățile care au testat cea mai nouă experiență culinară din inima capitalei. Cătălin Măruță a fost gazda serii, iar atmosfera a fost acompaniată de ritmuri de vioară și saxofon, alături de Amadeea și Veran.

La iMZA, oaspeții sunt invitați să descopere rețete tradiționale turcești reinterpretate într-o manieră elegantă și contemporană. Conceptul restaurantului se bazează pe o armonioasă fuziune între tradiție și inovație, fiecare preparat fiind meticulos creat pentru a oferi o călătorie autentică în istoria și cultura gastronomică anatoliană și mediteraneană. Fiecare platou este o veritabilă operă de artă, inspirată din bogăția istorică și tradițională a Turciei, transformând astfel masa într-o experiență senzorială unică.

Despre iMZA

iMZA reprezintă locul unde rafinamentul culinar se întâlnește cu ospitalitatea tradițională. În meniu veți descoperi o paletă diversificată de preparate turcești, fiecare cu povestea și caracterul său, reinterpretate pentru a surprinde gusturile contemporane. Atmosfera luxuriantă, alături de designul elegant al restaurantului, creează un cadru ideal pentru o experiență culinară de neuitat.

Fie că doriți să vă bucurați de o cină romantică, să discutați afaceri sau să petreceți timpul alături de prieteni, restaurantul de pe Calea Floreasca 133 este locul perfect. Pentru mai multe informații, vizitați www.imza.ro.

Citește în continuare Călătorii gourmet și experiențe fine dining la Restaurant ROA Primăverii.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Food & Wine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Invitați speciali la TIFF.23: actori, regizori consacrați și vedete

Jojo T. Gibbs, una dintre cele mai promițătoare actrițe emergente, se numără printre actor…