Home Fashion Outfits Idei de ținute pentru cupluri de Valentine’s Day

Idei de ținute pentru cupluri de Valentine’s Day

4 min read

Valentine's Day

Valentine’s Day e chiar după colț, așteptarea ne frămîntă și vrem să aflăm ce surpriză ne-a pregătit persoana iubită. Iubirea plutește în aer, flori și inimioare peste tot. Totul este de vis, mai puțin alegerea unei ținute potrivite, ce poate fi uneori o adevărată bătaie de cap. Temperaturile cresc, dar nu destul pe cât ne-am dori și ținuta parcă este și mai greu de construit. Fie că este vorba de o ieșire la un restaurant, vizionarea unui film ori deschiderea unei galerii de artă, noi vă propunem trei ținute ce vă pot inspira și care se mulează perfect pe tendințele actuale.

Valentine's DayEleganță modernă

De multe ori primul intinct este să cauți în garderobă o rochie elegantă asortată cu o pereche de pantofi. Optează pentru ceva diferit. O rochie de catifea pe sub care pui o helancă este stylish, dar și potrivită pentru temperaturile din Februarie. Un alt truc stilistic foarte actual este purtarea șosetelor cu sandale.

Pentru bărbați o bază all black la care adăugăm nuanțe de bej ori crem este alegerea perfectă. Cămașa neagră denotă eleganță iat ghetele chelsea dau o notă fresh întregii ținute.

 

 

 

 

Valentine's DayClasic reinterpretat

În locul unui costum, se pot purta doar pantalonii, asortați cu o haină de cașmir. Pantofii sunt un model clasic de nelipsit din garderoba oricărui bărbat deoarece sunt versatili.

Pata de culoare dată de pantalonii roșii animă outfitul. Restul elementelor deși aparțin unor stiluri diferite, împreună formează un întreg. Bluza de inspirație victoriană este un model ce se poartă acest an și se potriveste cu blazerul negru.

 

 

Valentine's Day

Direct de pe podium

Pentru iubitorii trendurilor și vor ceva diferit se pot inspira din cele mai noi colecți. Ținuta lui este construită după trendul lansat de Fendi. Piese uzuale mixate inedit. Adidașii fiind elementul surpriză ce dau outfitului nota finală.

Un mare trend din acest an sunt hainele din plastic, precum acest trenci. Valentine’s Day este ocazia perfectă să încerci o astfel de piesă. Pantalonul cu model ajută la echilibrarea ținutei, iar ghetele sunt contrapunctul de culoare de care este nevoie.

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Outfits

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…