Home Beauty News Grupul LVMH produce și distribuie gratuit dezinfectant pentru mâini

Grupul LVMH produce și distribuie gratuit dezinfectant pentru mâini

2 min read

LVMH, cea mai mare companie de bunuri de lux din lume, care are în portofoliu brandurile Givenchy, Louis Vuitton, Dior se alătură eforturilor pentru combaterea coronavirusului în Franța, producând și distribuind gratis cantități mari de dezinfectant.

lvmh dezinfectant
Sursă foto: Bloomberg.com

În contextul penuriei globale de substanțe dezinfectante pe bază de alcool, ca urmare a pandemiei de coronavirus, grupul LVMH își asumă un rol util în combaterea acestei deficiențe.

„LVMH va folosi liniile de producție ale mărcilor sale de parfumuri și produse cosmetice […] pentru a produce cantități mari de geluri hidroalcoolice începând de luni.”, a declarat LVMH într-un comunicat. „Aceste geluri vor fi livrate gratuit autorităților sanitare din Franța.”

Concret, compania a anunțat că va începe adaptarea a trei dintre unitățile sale de producție a parfumurilor, pentru fabricarea de dezinfectant; aceste unități sunt destinate în mod obișnuit fabricării multora dintre parfumurile companiei, inclusiv cele pentru branduri precum Guerlain, Dior și Givenchy. LVMH preconizează că va produce 12 tone de gel hidroalcoolic în lotul inițial.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Corul Madrigal sărbătorește românește Ziua Culturii cu lucrări clasice și de inspirație folclorică

Vineri, 15 ianuarie 2021, Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” sărbătoreșt…