Home Fashion Giambattista Valli Haute Couture 19 – Odă Parisului

Giambattista Valli Haute Couture 19 – Odă Parisului

2 min read

O nouă colecție care nu a putut avea parte de un podium tradițional în această perioadă, Haute Couture 19 a lui Giambattista Valli, dedicată „La Ville Lumière” („Orașului Luminilor”), ne-a fost dezvăluită printr-un video de prezentare în care putem vedea Parisul prin ochii designerului.

Colecția acestui sezon se concentrează pe volume și pe tehnicile fundamentale care construiesc ADN-ul casei de modă. Materialele fine sunt drapate cu abilitate, tulle-ul este multistratificat în cascade de volane care creează forme unice, iar țesăturile sunt „sculptate” creând modele care evocă frumusețea din artă și natură.

Giambattista Valli a ales pentru colecția Haute Couture 19 o paletă cromatică simbolică: roșu ca semnele de ruj găsite adesea pe cănile goale de pe mesele cafenelelor pariziene, negru precum celebra „Petite Robe Noire”, roz ca trandafirii sălbatici care cresc în grădinile orașului și ivoire precum fluturii care împodobesc ferestrele.

Colecția este prezentată prin imagini care, alături de creațiile prezentate cu grație de Joan Smalls, reliefează fragmente din Parisul văzut prin ochii și camera foto a lui Giambattista Valli însuși.

„Cu sau fără noi, natura își urmează cursul”, a remarcat designerul despre lunile pe care le-am petrecut în izolare. „În timp ce treceam printr-o experiență îngrozitoare, natura înflorea, dezvăluindu-și frumusețea.”

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Neversea lansează campania ,,THE GREEN CHALLENGE”, pentru o ediție și mai verde în 2021

Festivalul Neversea lansează campania The Green Challenge, pentru o ediție și mai verde, î…