Home Trends Ghidul ținutelor Black&White

Ghidul ținutelor Black&White

4 min read

black&white

Black&White este un mix bine cunoscut și este folosit de toate casele de modă în fiecare sezon. Motivul pentru care vedem această combinație pe podium atât de des este versatilitatea. Piesele în alb și negru se pot purta ușor în ținute casual, relaxate ori pot oferi o notă elegantă dacă sunt alăturate bijuterii prețioase. Cele două nonculori își păstrează și în 2018 notorieatatea, fiind integrate în moduri diferite, cât și în stiluri diferite.

Colecțiile de primăvară – vară 2018

Sursă foto www.dior.com
black&white
Sursă foto www.naeemkhan.com

Dior a mixat croielile anilor ’60 cu moda spațială și a adus pe podium ținute black&white. Formele rigide dau întegului look un aer sobru, în ciuda lungimilor folosite și a încălțărilor.

Naeem Khan a reintrepretat elemente precum kimonoul și pantalonii de trening, apoi le-a îmbinat cu un corset de dantelă. Bineînteles, toate piesele respectă tematica cromatică.

 

 

 

 

 

How to style Black&White

black&white
Sursă foto Pinterest
black&white
Sursă foto Pinterest

Imprimeul

Un styling reușit poate fi compus din piese vestimenatre cu imprimeu. Se pot asocia două piese cu print sau una singură dominantă, precum în forografia din dreapta. Echilibrul este cheia, de aceea unul dintre imprimeuri trebuie să fie de mici dimensiuni, nicodată ambele la fel. În zona în care dorești să adaugi volum se poartă imprimeul mai amplu.

 

 

 

 

black&white
Sursă foto Pinterest
black&white
Sursă foto Pinterest

Pop of colour

Dacă vrei o ținută ceva mai condimentată sau ți se pare prea sobru să porți doar alb și negru, poți adăuga câteva note colorate. Acestea schimbă total outfitul și pot transforma o ținută de zi in una de seară. Pentru a face asta, tot ce ai nevoie este o geantă, pantofi și chiar un ruj intr-o culoare aprinsă. La o ținută office poți schimba încălțămintea cu o pereche colorată de pantofi cu toc, adaugi un inel masiv de cocktail, îți pui un colier sclipitor și ai cu totul altă ținută.

 

 

black&white
Sursă foto Pinterest
black&white
Sursă foto Pinterest

Two sides

Un truc stilistic extrem de ușor de aplicat este îmbinarea pe zone. Se păstrează o singura culoare sus, o singură culoare jos, fără ca cele două sa se amestece. Este un mix ușor de abordat pentru că nu necesită minute întregi de căutare în garderobă. Chiar dacă este o alegere simplă ținuta nu este una care va trece neobservată tocmai deoarece culorile sunt amplasate strategic pe siluetă.

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Trends

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…