Home Health & Beauty ghd – Good Hair Day

ghd – Good Hair Day

2 min read

Cine nu își dorește un păr perfect în fiecare zi? Și pentru că fiecare zi are potențialul de a fi a good hair day, brandul ghd, cel mai nou brand premium de beauty din portofoliul Professional Brands, aduce acest crez mai aproape de realitate.

Portofoliul ghd include cele mai avansate echipamente de hairstyling din lume – stylere, uscătoare dar și produse de styling. În Romania este disponibila o gama de 6 echipamente și 1 produs pentru protecția părului.

Stylerul ghd Platinum folosește o căldura prietenoasa cu părul, care permite obținerea rezultatelor de îndreptare sau ondulare dintr-o singură mișcare. Secretul consta nu în utilizarea unei temperaturi mai mari, ci a unei temperaturi optime, care este menținută constanta pe toată suprafața plăcilor stylerului și pe toată durata lucrului cu aparatul.

ghd si-a propus sa ofere putere femeii, în fiecare zi, în fiecare moment, sa o susțină în a-și atinge obiectivele cu încredere și curaj. și cum reușește acest lucru? ghd ii oferă femeii toate instrumentele de care ea are nevoie astfel încât sa fie frumoasa, iar stilistul o ajuta sa se auto-descopere, sa accepte provocarea de a se transforma într-o femeie puternica, sigură pe ea, frumoasă în fiecare zi.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

R.I.B.S. – Romanian Insane Barbeque and Sauces

Restaurantul, aflat la parterul unui nou proiect hotelier, Old Town Boutique Hotel din Str…