Home Interviews Florin Dobre: Despre succesul de la Londra si colectia Mr. Mister

Florin Dobre: Despre succesul de la Londra si colectia Mr. Mister

3 min read

florin dobre- colectia mr. misterAsa cum ne-a obisnuit de la an la an, artistul si designerul Florin Dobre, si-a prezentat de curand la Londra (Chelsea Gallery) noua colectie A/W 2017 ready-to-wear denumita ,,Mr.Mister’’. Colectia a aparut in timp real pe site-urile marilor publicatii VOGUE si GQ, editia britanica si o puteti  vedea aici. In urma acestui eveniment, am stat de vorba cu designerul Florin Dobre si iata ce ne-a declarat:

 „Ca o „opozitie” fata de trendurile modei actuale, in care se promoveaza barbatii cu ruj, pe tocuri si in fuste, colectia Mr. Mister accentueaza tocmai aceasta dorinta a barbatului de a fi barbat! Cred ca ar trebui sa fim trezi, sa fim realisti si sa ne dam seama ca cineva incearca sa manipuleze foarte puternic zona aceasta. In momentul in care se strica aceasta zona si capata un accent foarte mare, trendurile vor pune stapanire pe copiii nostri. Iar colectia mea se duce spre o masculinitate puternica, deoarece barbatul trebuie sa fie barbat, iar noi trebuie sa pastram lucrul acesta!”a declarat designerul pentru Revista FPM.

 Colectia (este garderoba) se adreseaza barbatului matur, bine integrat in societate, atent la detalii si adevarat profesionist, care stie sa respectie fiecare dress code, in orice mediu pe care il acceseaza. Mr. Mister este barbatul cu adevarat barbat, care a invatat ca respectul de sine inseamna a-i respecta pe cei din jur. Atent la detaliile din inalta societate, stie sa coboare de pe piedestal, mergand spre lumea reala, sincera si frumoasa a oamenilor foarte simpli, intelegand ca valoarea unui om nu consta neaparat in stilul vestimentar. El alege atat tesaturi fine, casmir, catifea, precum si stofe rezistente si stofe groase de care se poate folosi in activitatile cotidiene. Mr. Mister alege hainele croite pe propriul corp, pentru a evidentia respectul fata de pasiunea lui.florin dobre

Daca sunteti curiosi sa descoperiti intreaga colectie Mr. Mister, ei bine, designerul Florin Dobre o va prezenta in martie si la Bucuresti. Tot atunci, puteti vedea in premiera lansarea filmului realizat de el impreuna cu echipa sa. Noi suntem foarte nerabdatori asa ca, ne vedem acolo!

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Interviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

RESTART | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

După o perioadă de două luni în care am fost „blocați” în propriile case, este firesc să n…