Home Music Florian Rus lansează un nou single plin de emoție – „Pură ficțiune”

Florian Rus lansează un nou single plin de emoție – „Pură ficțiune”

3 min read

După o perioadă de creație în studio, Florian Rus a pregătit o nouă piesă mult așteptată de public, o poveste în versuri, plină de emoție.  „Pură ficțiune” portretizează povești pe care mulți dintre noi nu le-am trăit, dar pe care ne-am fi dorit să le consumăm din plin.

Pură ficțiune

Cu fiecare lansare, Florian Rus a reușit să-și bucure fanii cu piese în care fiecare cuvânt cântat reprezintă o bucată din sufletul său. Nostalgia și trăirile clipului sunt redate perfect prin cadrele montajului video și prin vocea caldă și plină de emoție a artistului.

„După o perioadă în care am trăit cu toții parcă într-un film de ficțiune, am decis că e timpul să iasă la lumină o piesă la care țin foarte mult. Pură ficțiune e o poveste în care unii din noi ne putem regăsi amintirile cât se poate de reale sau cel puțin e probabil să empatizăm cu personajele și povestea lor. Scrisă împreună cu Bogdan Todor și produsă alături de Costi Dominteanu, sper să vă poarte cu nostalgie în timp și să vă facă să vă fie dor de vremuri pe care, poate, nici nu le-ați trăit.”

Videoclipul a fost realizat de Isabella Szanto – regie, Roberto Stan – director de imagine și Bogdan Zamonea – producție.

Florian Rus este unul dintre cei mai talentați artiști și compozitori români. Mira, Marius Moga, Alina Eremia, Andra, Loredana, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă sau Shift sunt câțiva dintre artiștii cu care Florian Rus a compus unele dintre cele mai îndrăgite și fredonate hituri.

Citește în continuare Tiësto, Don Diablo, Alan Walker și Salvatore Ganacci la SAGA Festival, în exclusivitate anul acesta în România.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cel mai mare spectacol de arte vizuale din țară la Romanian Creative Week

Creativitate și digital. Tehnologie, teatru, coregrafie, muzică. Demonstrații live făcute …