Home Events Feeric On Tour: Prima oprire este la Promenada Mall București

Feeric On Tour: Prima oprire este la Promenada Mall București

10 min read

Feeric Fashion Week, cea mai importantă săptămână a modei din Europa Centrală și de Est, continuă să dezvolte proiectul educațional care oferă oportunități studenților prin expunerea lor în contexte favorabile dezvoltării. Feeric On Tour are loc între 24 și 25 aprilie, la Promenada Mall București. Timp de două zile, studenți și profesioniști din industria modei vor avea ocazia să participe la o serie de evenimente educative, două workshop-uri, o expoziție și două show-uri colective ale studenților din cinci universități românești.

Cele două workshop-uri vor avea loc în prima zi a evenimentului de la Promenada Mall București.

Ovidiu Buta va deschide seria lucrărilor cu workshop-ul „Cum se vinde moda: advertising-ul de modă la modă”. De meserie stilist, Ovidiu Buta trăiește și lucrează între București, Paris și Milano. El le va vorbi și exemplifica studenților despre cum se vindea moda în urmă cu 100 de ani și ce se întâmplă astăzi: cazuri concrete, povești incredibile și trucuri numai bune de aplicat. Workshop-ul său are loc în 24 aprilie, de la ora 15, la piațeta H&M de la etajul I al Promenada Mall București.

De la ora 17, în același loc, Donald Gjoka, din Milano, va vorbi despre deblocarea potențialului creativ al Inteligenței Artificiale în modă. Prin demonstrații practice și îndrumări ale experților, Donald își va prezenta abordarea de pionierat a ingineriei prompte, demonstrând cum folosește Inteligența Artificială pentru a-și infuza munca cu inovație și ingeniozitate. Donald este fondator și redactor-șef al revistei Coeval și de-a lungul timpului s-a impus ca o voce în scena artei și culturii contemporane.

Înscrierile la cele două workshop-uri se fac prin intermediul formularelor de pe site-ul Feeric.

Cea de-a doua zi a Feeric on Tour la Promenada Mall București debutează cu o expoziție de fotografie și lucrări vestimentare de inspirație etnografică în piațeta Intersport de la etajul I.

Acasă, la origini este proiectul unei generații care păstrează moștenirea culturală, inspiră și mobilizează comunitățile să-și recupereze identitatea locală, să o valorizeze și să o transmită generațiilor viitoare. Fotografiile sunt realizate de Adrian Murgea, iar ținutele expuse sunt rodul muncii studenților din universitățile de design din țară. Evenimentul va începe la ora 18 și va fi prezentat de Cosmina Păsărin, care va fi gazda întregului proiect Feeric on Tour.

O oră mai târziu, pe terasa Promenada Mall București, studenți din patru universități românești vor prezenta două show-uri colective ce conțin lucrări prezentate în premieră publicului larg. Ținutele de inspirație variată, ce implică o diversitate de tehnici de manipulare a materialelor textile, sunt remarcabile prin estetică, originalitate și relevanță culturală.

Ne bucurăm să avem alături de noi în acest demers, dar și în toate proiectele organizate de Fundația Mitichi, parteneri de referință în educația creativă din Romania precum: Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, Universitatea de Artă și Design Cluj Napoca, Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității Naționale George Enescu Iași și Facultatea de Arte din cadrul Universității din Oradea.

Proiectul este susținut de NEPI Rockcastle și Promenada Mall București, fiind parte din programul educațional ROCRED și reprezintă o prefață a Feeric Fashion Week.

Despre Promenada Mall

Cu un mix de branduri de renume internațional și o gamă bogată de restaurante și servicii, Promenada pune la dispoziția clienților o experiență completă de shopping. Având un design modern în linie cu arhitectura urbană din zona de nord a capitalei, Promenada Mall este situat pe Calea Floreasca nr 244-246, Sector 1 București, cu acces facil la mijloacele de transport public, într-una din cele mai moderne zone ale orașului.

Promenada găzduiește peste 150 de magazine, printre care se numără branduri premium precum Coccinelle, în exclusivitate în România, LIU JO, GUESS, Musette, Intimissimi, Kultho, Bijuteria TEILOR, grupuri de renume ca Inditex, cu brandurile Massimo Dutti, Oysho, ZARA, ZARA HOME, Bershka și Stradivarius, Peek & Cloppenburg, Lunet, Chic Chic Urban Fashion, Murmur, magazine pentru copii, de sport, frumusețe și timp liber. Ofertei de magazine i se adaugă o gamă largă de servicii precum Asian Vitality SPA, The BAR Salon, Salon Yvonne, Floria, Needle Atelier de retuș, ECO CLEAN, Diamond Car Wash și o varietate de servicii bancare.Terasa verde, de peste 4000 mp este o adevărată oază urbană, care invită vizitatorii la relaxare și oferă modalități variate de petrecere a timpului liber – proiecții de film, spectacole de teatru, concerte în aer liber și alte evenimente dedicate publicului. Restaurantul Trickshot oferă mai mult decât experiențe culinare, cuprinzând și activități de petrecere a timpului liber – biliard și bowling. Clienții au la dispoziție și Clubul de Health & Fitness World Class, ce oferă membrilor acces la facilități și echipamente premium.

Cei care preferă modalitățile de transport prietenoase cu mediul vor găsi la Promenada singurele Tesla Superchargers din țară (nivelul -2) și alte stații de încărcare disponibile în parcarea subterană.

Citește în continuare Ovidiu Buta – Moda mea, lista ta.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Invitați speciali la TIFF.23: actori, regizori consacrați și vedete

Jojo T. Gibbs, una dintre cele mai promițătoare actrițe emergente, se numără printre actor…