Home Events Electric Castle 2019: Florence + The Machine, 30 Seconds to Mars și Bring Me The Horizon

Electric Castle 2019: Florence + The Machine, 30 Seconds to Mars și Bring Me The Horizon

5 min read

Festivalul Electric Castle și-a anunțat headlinerii pentru ediția din 17 – 21 iulie 2019: Florence + The Machine, 30 Seconds to Mars și Bring Me The Horizon vor concerta la vară pe scena amplasată pe domeniul Castelului Banffy, din Boțida. La Electric Castle 2019 îi veți putea asculta și pe While She Sleeps, Metric, The Vaccines, Boys Noize sau Sofi Tukker.

electric castle 2019

Florence + The Machine, cea mai așteptată trupa la Electric Castle 2019

Despre  Florence + The Machine se spune că este una dintre cele mai creative trupe indie ale ultimei decade, construită în jurul personalității fascinante a solistei, compozitoarei și fondatoarei Florence Welch. Din 2009, când a lansat primul album, trupa a adunat zeci de săptămâni în fruntea clasamentelor muzicale din întreaga lume, nominalizări și premii câștigate la BRIT Awards, Grammy, Mercury, BBC sau Billboard Awards.

Concertul din cadrul Electric Castle vine într-un moment esențial în cariera Florence + the Machine. Noul lor album lansat în această vară, High as Hope, aduce schimbări majore în linia muzicală, influențate de transformările radicale pe care Florence Welch le-a făcut în viața ei, o maturitate confirmată atât în plan creativ, cât și personal.

Jared Leto și 30 Seconds to Mars se întorc în România, la Electric Castle 2019

Câștigătorul unui Oscar, rock star, fashion icon, tech investor, Jared Leto a confirmat prezența la Electric Castle alături de fratele său, Shannon Leto. 30 Seconds to Mars vine în România să își promoveze cel mai nou album, oferind publicului cea mai ambițioasă producție semnată până acum de trupă.

Bring Me The Horizon, cea mai ambițioasă trupă britanică rock a momentului, la Electric Castle 2019

Bring Me The Horizon va lansa oficial, la începutul anului viitor, un nou album cu care va porni într-un turneu de promovare în Europa și Australia. Doar două piese de pe viitorul Amo au fost prezentate până acum, dar fanii adevărați știu deja că albumul nu va semăna cu nimic din ce trupa a creat anterior. Pornită la drum ca o trupă deathcore, BMTH a experimentat foarte multe genuri de-a lungul celor șase albume înregistrate, ceea ce i-a ajutat foarte mult în a cuceri public din întreaga lume și i-a transformat în cap de afiș pentru cele mai importante festivaluri din Europa.

Alături de ei, concitadini din Sheffield și frați în stil rock, trupa metalcore While She Sleeps își fac loc pe afișul ediției din iulie 2019.

Veterani ai stilului indie rock, Metric ajung în România într-un moment de maturitate al carierei lor începută acum 20 de ani, în Toronto. Carisma solistei Emily Haines stă la baza succesului lor confirmat, de-a lungul timpului, cu numeroase premii. Fie că sunt în turneu cu trupe precum Smashing Pumpinks sau pe cont propriu, Metric au aceeași plăcere de a hipnotiza chiar și spectatorii care îi descoperă pentru prima dată live.

Pentru că nimic nu e la fel în muzică indie, The Vaccines completează lista reprezentanților acestui gen muzical la Electric Castle 2019.

Pe afișul Electric Castle 2019 se mai afla Boys Noize, Chinese Man sau Sofi Tukker.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Flower Power toată vara cu mușcate colorate și bogate

Acum, primăvara, serele de pepinieră sunt pline de flori colorate de vară. Vă doriți un ba…