Home Beauty News ECO THERAPY REVIVE, cea mai sustenabilă gamă de produse Maria Nila pentru îngrijirea părului

ECO THERAPY REVIVE, cea mai sustenabilă gamă de produse Maria Nila pentru îngrijirea părului

8 min read

Ca o modalitate de a îmbrățișa filozofia noastră bazată pe frumusețea sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă cu lansarea unei noi game de îngrijire a părului în 3 pași – Eco Therapy Revive. Această nouă gamă își propune să reînvie părul cu tehnologia de curățare micelară și proteine botanice și este prima gamă lichidă de la Maria Nila care are o formulă complet naturală și organică, certificată de ECOCERT. Noua gamă vine, de asemenea într-un ambalaj fabricat din plastic oceanic reciclat și la fel ca în cazul tuturor produselor Maria Nila, totul este 100% vegan. Datorită Eco Therapy Revive, Maria Nila vine în sprijinul tuturor pentru a face un pas către o lume mai prietenoasă.

Maria Nila ECO THERAPY

Cele trei produse funcționează ca un regim de îngrijire în 3 etape pentru ca părul să recapete vitalitate, mai întâi curățând-l cu TEHNICA MICELARĂ, apoi hidratând-l cu ALOE VERA și, în sfârșit, revigorându-l cu PROTEINE BOTANICE. Gama Eco Therapy Revive are un parfum proaspăt de castravete verde, nectar de piersică și pere. Toate produsele au proprietăți de protecție a culorii. Iată care sunt principalele ingrediente:

  • MOLECULE MICELARE – Șamponul din gama Eco Therapy Revive este formulat cu molecule micelare care pot încapsula eficient uleiul, grăsimile și produsele de styling reziduale în moleculă. Capsulele ce au acumulat murdăria pot fi clătite cu ușurința cu apă, datorită dublei solubilități a micelelor.
  • PROTEINE BOTANICE – O compoziție de proteine hidrolizate din kale, proteine din morcov și proteine din lămâie care împreună vor spori hidratarea prin reținerea apei în structura firului de păr. Această compoziție unică va oferi părului uscat și deteriorat, un aspect hidratat și neted.
  • EXTRACT DIN SEMINȚE DE IN – Când părul vopsit este expus la lumina soarelui, acesta începe să-și piardă culoarea din cauza radicalilor liberi. Extractul de in încapsulează radicalii liberi fiind un ingredient ideal pentru a menține culoarea proaspătă și vibrantă.
Revigorează natura

ECO THERAPY REVIVE este prima gamă Maria Nila certificată de Ecocert. Certificarea garantează că produsele au o formulă naturală și organică, care a fost produsă într-un mod sustenabil, în conformitate cu biodiversitatea și utilizarea resurselor.

Revigorează oceanul

Echilibrarea climatică este o prioritate pentru MARIA NILA. Cu ECO THERAPY REVIVE, toate sticlele sunt fabricate din plastic reciclat 100% din deșeurile oceanice. Ideea este că îngrijirea bună a părului nu trebuie produsă în detrimentul mediului.

Reîmprospătează-ți părul cu regimul de curățare micelară

Pasul 1Șamponul Eco Therapy Revive – Un șampon hidratant cu efect detoxifiant care este eficient, dar blând, prin tehnica sa micelară care îndepărtează cu ușurința impuritățile și acumulările reziduale, fără a perturba echilibrul natural al părului. Datorită calităților nutritive ale aloe vera și ale extractului de in pentru protecția culorii, acest șampon poate fi utilizat zilnic.

Pasul 2: Masca Eco Therapy Revive – O mască-tratament care hidratează profund părul și scalpul. Proteinele botanice au un efect reparator ce vor reduce structura uscată a firului de păr, lăsând părul cu un aspect moale și mătăsos.

Pasul 3: Balsamul Eco Therapy Revive – Un balsam hrănitor cu proteine botanice care restabilesc structura firului de părul și sănătatea scalpului. Datorită formulei sale ușoare, acest balsam lasă părului o senzație naturală, moale, fără să îl încarce. Extractul de in protejează și menține culoarea părului vopsit.

Maria Nila oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului și protecție a culorii acestuia destinate hairstylistilor din întreaga lume. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, produse în Suedia, sunt netestate pe animale, nu conțin sulf sau parabeni, garantând cea mai înaltă calitate atât a ingredientelor cât și a ambalajelor.

Produsele Maria Nila sunt certificare de Leaping Bunny, Peta și Vegan Society. De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nila sunt compensate climatic prin Plan Vivo și prin furnizarea de produse profesionale de înaltă calitate, Maria Nila face un pas spre o lume mai durabilă și mai prietenoasă.

Gama Maria Nila Eco Therapy Revive este disponibilă în exclusivitate în magazinele Xpert Beauty și online pe www.xpertbeauty.ro

Citește în continuare #HairTrends | Tehnici și culori pentru sezonul rece.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cezar Guna lansează piesa Badum Tss, împreună cu Killa Fonic și REALM

Badum Tss îi aduce Cezar Guna, Killa Fonic și REALM împreună într-o colaborare care rămâne…