Home Fashion Accessories Dr. Martens x Sex Pistols

Dr. Martens x Sex Pistols

2 min read

La începutul acestei luni, Dr. Martens a lansat o nouă colecție care include încălțăminte, genți și tricouri, inspirată de Sex Pistols, trupa britanică care în scurt timp a avut un impact atât de puternic în muzica și cultura punk.

dr. martens x sex pistols

Inițial apreciate de britanicii din clasa muncitoare pentru durabilitatea vârfului din oțel,  la mijlocul anilor ’70 ghetele au început să fie purtate de tinerii rebeli, care se străduiau să se diferențieze de normă.

Dr. Martens a reprezentat o parte importantă în explozia de creativitate din perioada începuturilor punk și a rămas un element nelipsit din ținutele rebele mulți ani mai târziu.

În 1975, Sex Pistols au pătruns pe scena britanică cu energie explozivă și o atitudine sfidătoare, influențând cursul istoriei muzicale. Inspirată de look-ul lor punk, noua colecție combină stlul clasic Dr. Martens cu imaginea trupei britanice, în special coperta creată de Jamie Reid pentru albumul Never Mind the Bollocks.

dr. martens x sex pistols

Descoperă întreaga colecție pe site-ul oficial Dr. Martens.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții Dr. Martens au spus: „Aceasta este o trupă care a captat și a canalizat în mod perfect esența spiritului nonconformist al Dr. Martens. Așa cum încălțămintea noastră a fost adoptată de subculturi, și noi continuăm să fim influențați de ele – un fapt care dă și mai multă semnificație acestei colaborări.”.

Citește în continuare Cum să porți culoarea anului – 10 ținute de pe podium.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

100.000 de speranțe pentru un castel reabilitat la Electric Castle 2021

Într-un an dificil pentru întreaga comunitate Electric Castle, festivalul continuă să aduc…