Home Movies Documentarul „Ilegal cu Mariana van Zeller” și totul despre piețele negre, la National Geographic

Documentarul „Ilegal cu Mariana van Zeller” și totul despre piețele negre, la National Geographic

3 min read

Arme, mafie și trafic – cuvintele care descriu cel mai bine seria documentară „Ilegal cu Mariana van Zeller”, ce își are astăzi premiera, în exclusivitate pe micile ecrane TV, începând cu orele 22:00 la National Geographic.

Documentar „Ilegal cu Mariana van Zeller”
Sursă foto: www.nationalgeographic.com

De această dată, National Georgraphic își surprinde telespectatorii de pe teritoriul României cu o nouă serie documentară care cuprinde investigațiile Marianei van Zeller, o celebră jurnalistă de origine portugheză și deținătoare a numeroase premii precum Peabody și duPont. Seria „Ilegal cu Mariana van Zeller” are opt părți și promite ca în fiecare vineri, de la ora 22:00, să aducă la lumină cazurile incredibile ale celor mai periculoase piețe negre din întreaga lume.

Pe parcursul celor opt ediții televizate, jurnalista reușește să atingă teme diverse de la traficul de animale sălbatice, cocaină, arme și trafic de persoane, până la subiecte despre dolari falsificați, escrocherie și chiar substanțe narcotice precum fentanilul.

Îmi face o deosebită bucurie să aduc documentarul în fața spectatorilor din toată lumea!”, a mărturisit Mariana van Zeller, care și-a petrecut cea mai mare parte din ultimii 15 ani raportând despre lumea infracțională globală, relatează www.natgeo.ro. „Oamenii nu își dau seama că există piețe negre peste tot în jurul nostru, ascunse la vedere. Și ceea ce mă fascinează cel mai mult este modul în care oameni obișnuiți, care respectă legea – persoane ca mine și ca tine – sunt atrași în aceste lumi interlope.”, a încheiat jurnalista.

Citește în continuare Myra – prima aplicație mobilă de educație pentru sănătate sexuală în limba română.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pepenele roșu, aliatul frumuseții. Efecte fabuloase și de ce să îl consumi vara aceasta

Pepenele verde, originar din sudul Africii, este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul d…