Home LifeStyle Devino vegan și poți câștiga bilete la concertele Beyonce și Jay-z

Devino vegan și poți câștiga bilete la concertele Beyonce și Jay-z

3 min read

Beyoncé și Jay-Z au anunțat proiectul Greenprint, un concurs care oferă fanilor șansa de a câștiga bilete pentru a vedea ambii artiști în turnee pentru tot restul vieții.

vegan

Există doar o singură condiție: trebuie să începeți o dietă vegană.

Concursul este legat de noua carte de bucate a lui Marco Borges, Greenprint: Dietă bazată pe plante, cel mai bun corp, o lume mai bună, pentru care Bey și Jay au scris introducerea. Concursul cere pur și simplu să introduceți în viața voastră elemente ale unei diete pe bază de plante, fie că este vorba de două mese pe bază de plante pe zi, fie weekenduri fără carne. 

Din păcate, concursul este deschis doar pentru cetățenii Statelor Unite, dar asta nu ne împiedică să apreciem implicarea celor doi artiști în cauzele în care cred și faptul că promovează un stil de viață sănătos și etic milioanelor de fani. Dacă vrei să afli care este impactul pozitiv pe care îl poți avea asupra mediului și cum se pot câștiga biletele pe viață (bine, de fapt, sunt doar pentru 30 de ani, dar cine știe dacă Beyonce sau Jay-z vor mai organiza turnee peste mai bine de 30 de ani sau dacă noi vom mai fi în stare să mergem la ele), vizitați pagina Proiectului Greenprint.

Citește în continuare 4 metode simple prin care poți începe și tu să ai un impact pozitiv asupra mediului, începând chiar de astăzi.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Euphoria Beauty Looks

Euphoria este despre iubire, despre dorința de a fi văzut, auzit și înțeles. Despre cum, d…