Home Events DETOX+MARKET 15 – Girls supporting girls

DETOX+MARKET 15 – Girls supporting girls

7 min read

DETOX+MARKET, evenimentul-concept care si-a arogat de ani buni misiunea de a promova sustenabilitatea in design si lifestyle, marcheaza o premiera absolut remarcabila cu prilejul celei de-a 15-a editii programate sa se desfasoare in perioada 5-6 octombrie 2019, intr-un spatiu generos din zona Piata Romana, la numarul 5, vizavi de vila Sefanel.

detox market

Sub egida “Girls supporting girls”, antreprenori din colturi diferite ale Europei isi vor da intalnire in centrul Capitalei, pentru a prezenta publicului mai mult decat piese frumoase si dezirabile, idei concrete si inspiratie atat pentru o garderoba curata, versatila si actualizata cu discernamant, cat si pentru toate maruntisurile de zi cu zi care merita investite cu grija si atentie: rutina cosmetica, produsele de homecare sau cele alimentare.

Inceput in urma cu cativa ani ca un happening dedicat deopotriva celor care activeaza in arealul fashion – stilisti, redactori de moda si designeri, cat si celor dornici sa isi alcatuiasca o garderoba fara compromisuri, menita sa reflecte cu precadere stilul personal, nu tendintele sezoniere, Detox+Market s-a dezvoltat din ce in ce mai mult de la o editie la alta, ajungand sa se constituie intr-o veritabila platforma de promovare a consumului sustenabil, indiferent ca acest lucru inseamna haine din materiale naturale, cosmetice pe baza de plante sau delicii gourmet autentice. “Detox” inseamna practic alegerea doar a acelor lucruri capabile sa aduca un beneficiu traiului cotidian, nu sa il aglomereze, cu tot ceea ce presupune acesta, de la vestimentatie, pana la aspectul tenului sau al locuintei. “Market” este plaja de optiuni ingenioase sau uimitor de simple, care faciliteaza experimentarea, testarea si in final selectarea a ceea ce este potrivit nevoilor individuale. Orice ar semnifica asta – o rochie care nu seamana cu niciun alt model din colectiile de sezon, o palarie chic cu sanse de a fi purtata si de generatiile urmatoare, un accesoriu fin si elegant, o crema care protejeaza tenul impotriva poluarii sau un condiment savuros si sanatos.

Iar pentru ca intreaga existenta umana este guvernata de alegeri, editia cu numarul 15 DETOX+MARKET aduce in atentia publicului importanta comunitatii si a sustinerii reciproce. Pe cine alegem sa promovam este la fel de important ca lucrurile de care alegem sa ne inconjuram. “Girls supporting girls” nu este o tematica cu iz feminist, ci un manifest pentru toleranta, incredere, compasiune si blandete. Cu totii avem cauzele noastre cu care rezonam, iar la DETOX+MARKET credem cu tarie ca putem oferi nenumate parghii de a transmite mesaje in mod responsabil: shopping inteligent (nu compulsiv), respect pentru mediul inconjurator, reciclare (pe cat posibil) si eliminarea termenului “risipa” din practicile cotidiene.

Curatoriata de catre Lucy Faur, fashion editor al revistei Forbes Romania, editia a 15-a DETOX+MARKET se bucura in premiera de participare internationala, aceasta venind in completarea numeroaselor branduri romanesti de moda, beauty sau lifestyle. Sectiunea “Fashion” se mandreste cu prezenta Kill Em Clothing, The Bomb, Cuanna, Nico Carp, Annema, Andra Ghinea, Ana Maria Ivanciu, Florian Mirodonie, Maria Luiza Ionescu, Onna Gall, A&D Atelier, Clothego, Isso, Deependent, Teratei, Narine, Chic Paris, in sectiunea “Accesorii” sunt incluse brandurile Contemporia, Beatrix Color, Corina Mardari, Cristina Crisan, Icrus, iar in arealul produselor cosmetice asteapta sa fie descoperite produsele Oleya, HempMed Pharma, Cailiskin, Nuca Organic etc.

De asemenea, o zona importanta in cadrul DETOX+MARKET este dedicata garderobelor unor artisti, designeri sau persoane publice urmarite si apreciate pentru stilul pe care il abordeaza. Astfel, la DETOX++MARKET 15, vizitatorii vor putea achizitiona piese vestimentare si accesorii pre-owned de Gina Pistol, Delia Matache, Gina Chirila, Giulia, Natalia Mateut, Marisa Paloma si Monica Munteanu. #ShopMyWardrobe

In zilele de 5 si 6 octombrie, la DETOX+MARKET 15, intr-un spatiu ce se intinde pe trei niveluri, situat in Piata Romana, nr.5, vor putea fi descoperiti peste 100 de creatori de frumos romani si internationali, care propun piese vestimentare, bijuterii, accesorii, cosmetice si produse gourmet naturale, la preturi corecte, adecvate si accesibile.

Programul de vizitare al targului este sambata 5 octombrie si duminica 6 octombrie: 10:00 – 20:00. Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei si poate fi achizionat atat online, prin intermediul Eventbook.ro – AICI, cat si la targ.

DETOX+MARKET este de asemenea prezent pe social media: pagina de eveniment AICI, contul de Facebook AICI, contul de Instagram AICI si online shop-ul AICI.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Flower Power toată vara cu mușcate colorate și bogate

Acum, primăvara, serele de pepinieră sunt pline de flori colorate de vară. Vă doriți un ba…