Home Designers Designeri în Vitrina YOKKO ajunge într-o Ediție Specială la Cluj

Designeri în Vitrina YOKKO ajunge într-o Ediție Specială la Cluj

4 min read

Designeri în Vitrina YOKKO

Vitrina YOKKO este încăpătoare și cuprinde treptat toată țara.

Eroii serialului Designeri în Vitrina YOKKO sunt designerii romani. De peste tot.

Au fost deja 3 episoade bucureștene, în care am aflat sau ne-am reamintit nume de artiști talentați și am descoperit orizontul unde i-au dus visele și creativitatea, ce pantofi, ce haine, ce pălării și bijuterii au conceput ei. Lumea continuă să fie uimită că se creează și la noi așa ceva.

Mai multe detalii și imagini despre primele 3 episoade găsiți aici: https://www.yokko.ro/blog/category/designeri-in-vitrina-yokko/

Dar YOKKO are și un magazin în Cluj. Iar Clujul nu duce lipsa de designeri rafinați, îndrăzneți, sensibili, tenace, enigmatici. Cu expunere infimă, date fiind condițiile actuale. Asta nu poate rămâne așa.

Prin urmare, magazinul YOKKO le oferă designerilor clujeni un spațiu adecvat de expunere alături de propriile articole, pentru că doar împreună frumusețea din inima românilor are viitor.

Joi, 29 octombrie 2020 îi veți cunoaște pe câțiva dintre acești designeri clujeni care au multe de spus despre frumusețea autohtonă, pentru ca ei au cele mai dibace unelte s-o descopere.

Starea de spirit bună o iei acasă, prin produsele lor. Căldura. Generozitatea. Dragostea. Pentru români, nimic nu se compară cu ceea ce e #fabricatinromania.

În Episodul 4 îi vom cunoaște pe: Lampadaria Design, Chiramo Paper, Amoresin, Nura Into, Atelierul lui Bogdan, NANI, Diferenzial Kraft, Fauve Atelier, Andra Handaric, Candy Heart, Hatiful.

Sunt 11 designeri, este doar începutul, știm că în Cluj vom descoperi mereu alții. Îi vom primi și pe aceștia în Vitrină, fiindcă DIVY nu se termină aici.

Da, știm ca vrem mult. Vrem să schimbăm percepția. Mentalitatea. Vrem să fie o stare obișnuită a românului, aceea de a ști că poate găsi haine și accesorii la standarde înalte de calitate, fabricate în România.

Și pentru că suntem în Cluj, ni se alătură și celebra promotoare a frumuseții, compania de cosmetice Farmec, și multi-premiatul Gerovital, cu rădăcini adânci în Cluj.

Partenerii media ai Episodului 4 sunt Life.ro și revista FPM.

YOKKO, brand românesc 100%, din 1997

Frumusețea va schimba lumea.

Citește în continuare Designeri în Vitrina YOKKO. Eveniment „YOKKO cine votez? Cu Fabricat în România”.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Designers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Noul ULTRABOOST 5 – Un boost de energie de la adidas

adidas prezintă noul Ultraboost 5, recreat de la talpă la partea superioară, pentru a ofer…