Home Music Delia începe anul în forță cu piesa „Aruncă-mă”

Delia începe anul în forță cu piesa „Aruncă-mă”

2 min read

Delia își surprinde de fiecare dată fanii cu diversitatea pieselor pe care le lansează, atât ca sound, gen muzical, dar și ca tematică și videoclipuri.

Aruncă-ma

Artista începe anul în forță cu „Aruncă-mă”, o piesă compusă de Delia și produsă de Alex Cotoi (cu care a colaborat pentru alte single-uri, precum „Rămâi”, „Să-mi cânți”, „Rămâi cu bine”, „Acadele”, „Da, mamă”), cu un videoclip alb-negru filmat și regizat de Bogdan Daragiu.

„Rock-ul nu este o alegere ușoară. După cum bine vedem, din mainstream a dispărut în totalitate. Pentru mine nu e o schimbare…stilistică. E doar o continuare firească a stării pe care o avem pe scenă ca band. Am imprimat o stare pe care o avem în live-uri de obicei. Acum există și în această formă. #beloud”, a spus Delia.

Delia a lansat anul trecut „Să-mi cânți”, o piesă de dragoste compusă de artistă cu The Motans și produsă de Alex Cotoi, aceeași echipă care a contribuit la single-ul anterior, „Rămâi”, o piesă care a fost imediat îndrăgită de public, intensă, cu un videoclip puternic și sensibil în același timp și care a ajuns la aproape 24 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare Disney in Concert – Magical Music From The Movies.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…