Home Music Dara lansează o piesă nouă realizată în colaborare cu The Motans

Dara lansează o piesă nouă realizată în colaborare cu The Motans

4 min read

Din rândul artiștilor moldoveni care ajung repede la sufletul românilor, Dara tocmai a lansat o piesă nouă, „La costum”, cu versuri sensibile și un videoclip captivant, pe care îl puteți vedea în continuare.

dara Cel mai recent single al Darei, „La costum”, vorbește despre faptul că în dragoste nu există limite sau reguli, iar filmările pentru clip au fost unele foarte solicitante pentru artistă. „Filmările pentru La Costum au fost o experiență diferită de tot ceea ce am trăit anterior pentru că am simțit multă durere pe set”, spune ea râzând. „Sforile care mă dirijează îmi strângeau mâinile, picioarele și îmi limitau mișcările extrem de mult. După filmare, am rămas cu ceva răni și vânătăi, dar asta a contribuit la crearea unei imagini foarte autentice”, povestește Dara, care s-a lăsat pe mâna celor de la NGM Creative pentru realizarea acestui videoclip. De asemenea, Loops Production este creditat cu producția videoclipului.

Noua piesă a Darei este făcută în colaborare cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei. „La Costum, la patru ace, cu multe reguli – dragostea mea nu e așa. Ea nu poate fi cumpărată si nici ținută într-o colivie. Sunt radicală în toate deciziile din viata mea, chiar și atunci când iubesc tare. Pot să dau tot, mai puțin libertatea mea. Am scris piesa împreună cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mei, care a știut să traducă multe dintre emoțiile mele în text.” declară ea.

Artista s-a lansat la Global Records cu single-ul „Istoria unei fete”, după „Fie ce-o fi”, colaborarea cu artiștii Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova, împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision. În primăvara anului 2018, Dara a lansat single-ul „Mii de ori”, iar în toamnă, „Înapoi”, o colaborare cu alt DJ.

Citește în continuare 10 momente în care Lupita Nyong’o ne-a arătat feţele frumuseţii.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

100.000 de speranțe pentru un castel reabilitat la Electric Castle 2021

Într-un an dificil pentru întreaga comunitate Electric Castle, festivalul continuă să aduc…