Home Health & Beauty Cum să te bucuri de clipe de răsfăț suprem la Shinzo Spa

Cum să te bucuri de clipe de răsfăț suprem la Shinzo Spa

7 min read

Indiferent de vârsta ta, unde lucrezi, ce faci cu timpul tău liber, ce cărți citești, cum arată filmul tău preferat sau dacă îți place să gătești sau să savurezi masa în diferite restaurante, important este un singur lucru: meriți să fii răsfățată.

Shinzo Spa

Spațiul perfect pentru relaxare și deconectare chiar există și se numește Shinzo Spa. Shinzo Spa este situat în Cartierul Primăverii, pe strada Jean Monnet nr. 44, parter. Aici o să ai șansa să descoperi conceptul OMOTENASHI, inspirat din ospitalitatea asiatică, pe care îl vei regăsi în fiecare detaliu.

Shinzo Spa este un loc creat din pură pasiune pentru zona de wellness, un loc unde vei fi ajutat să te deconectezi de la realitate și să te reconectezi la tine, la corpul tău și la mintea ta.

Ce poți să descoperi la Shinzo Spa?

Aici, orice terapie alegi, oriunde privești, orice atingi vei simți vibrațiile de origine asiatică. De la bețe de bambus la scruburi din orez negru și cocos, creme, loțiuni și serumuri îmbogățite cu un complex activ din patru tipuri de ceai (alb, verde, negru și albastru), totul vorbește la modul sublim despre ceea ce contează cu adevărat – fericirea ta.

Shinzo Spa este un spațiu fluid, cu elemente inspirate din cultura japoneză, conceput pentru a oferi un sentiment sublim de confort și căldură. În acest loc poți să testezi terapii exclusive în România și să experimentezi puterea vindecătoare a unor ingrediente și elemente de inspirație asiatică, precum pietrele de jad care sunt bijuterii naturale, care îți îmbrățișează corpul cu energie pozitivă și echilibrează mintea, sau să alegi terapiile și masajele cu bețe de bambus pentru tonifiere și energizare.

La Shinzo Spa găsești 5 camere de tratament, fiecare cu identitatea ei, dintre care o cameră dublă pentru cei care vor să împartă experiența cu cineva drag. În plus, poți testa o gamă variată de facilități: o saună uscată, produse spa THÉMAÉ unice în România, spa boutique, scrub bar (fiecare oaspete își poate personaliza terapia prin alegerea ingredientelor) și tea bar.

Ce îți recomandăm să testezi la Shinzo Spa?

Shinzo Spa îți oferă posibilitatea de a personaliza fiecare experiență, dar poți, de asemenea, să primești recomandări cu cele mai solicitate servicii de relaxare și masaj:

Shinzo Signature Ritual – ritual complet de îngrijire și rejuvenare din cap până în picioare, cuprinzând un scrub corporal îmbogățit cu un complex din patru tipuri de ceai și semințe de chia, urmat de masajul semnatură Shinzo și încheiat cu tratamentul facial de iluminare folosind produsele Themae, exclusive în România;

Nagashi Eastern Herball Balls – masaj inedit, care te învăluie într-o relaxare profundă atât prin masajul propriu zis cu săculeții din numeroase tipuri de ierburi cât și prin aromele acestora;

Edo Jade Stones Massage – Un masaj unic în România, masajul cu pietre de jad. Pietrele de jad aduc o nouă dimensiune terapiei cu pietre calde. Cunoscut pentru capacitatea sa de a aduce armonie și echilibru, a atrage iubire și abundență financiară, jadul este protector și se folosește pentru a vindeca organele și a elimina toxinele. Este un masaj aparte care îți îmbrățișează corpul cu energie pozitivă și îți echilibrează mintea.

Pe scurt, tot ce se întâmplă la Shinzo Spa este conceput pentru excelență, special pentru ca oaspeții care le trec pragul să se bucure de clipe de neuitat. Vorbim de o gamă largă de produse de terapie și cosmetice care se găsesc în exclusivitate în România la Shinzo Spa. În plus, fiecare client își poate personaliza terapiile prin alegerea ingredientelor și a aromelor. Nu-i așa că îți dorești să le faci și tu o vizită?

Pentru programări apelează +4 0748 030 030 sau poți face o rezervare la adresa de e-mail: office@shinzospa.ro.

Urmărește Shinzo Spa pe Facebook și Instagram dacă vrei să descoperi mai multe oferte și fotografii.

Citește în continuare 5 tratamente pentru păr recomandate de specialiști.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

IED – Istituto Europeo di Design prezintă “Multitudine” la Feeric Fashion Week 2024

Nouă studenți IED din școlile sale din Italia și Spania și-au prezentat colecțiile de abso…