Home Fashion Cum purtam corect imprimeul in dungi

Cum purtam corect imprimeul in dungi

5 min read

De cele mai multe ori,  dungile iti pot oferi o oarecare incredere in tine, sau te pot face sa te simti „stinghera” in hainele pe care le porti. De aceea, articolul de astazi va puncta in linii mari cateva situatii care pot strica o astfel de tinuta, ce are ca punct focar imprimeul in dungi.

Faptul ca, dungile orizontale maresc in acest sens vizual, iar cele verticale alungesc tinuta, este adevarat. Dar, intotdeauna exista si un revers: se pot combina piese din ambele tipuri de dungi, pentru a creea un efect spontan desavarsit! Dar mai multe veti vedea in cele ce urmeaza.

dungiO tinuta buna de street style aducand aceste doua pattern-uri poate suna destul de interesant; este important sa le mixam corect. In imaginea de mai sus putem observa doua aspecte: faptul ca persoana in cauza are o conformatie aproape perfecta, permitandu-i sa abordeze cu usurinta orice tip de dungi si nu in ultimul rand, felul „jucaus” pe care dungile il au. Top-ul contine liniile mult mai late si distantate, pe cand fusta se prezinta cu dungi subtiri, intermitente. Cu alte cuvinte, puteti aborda o astfel de tinuta tinand cont de propria voastra conformatie.

Este aproximativ aceeasi ipostaza ca cea de mai sus cu cateva exceptii. Observam camasa care este destul de deschisa in partea de sus si totodata sub acea fusta in partea de jos. La fel ca in exmplul trecut, persoanele cu o conformatie ideala pot aborda aceste „jocuri” fara nicio problema.

Ne putem raporta si doar la un singur item cu dungi, in acest caz, top-ul. Cand facem asta este bine sa  stim ce anume vrem sa punem in valoare. Probabil multi dintre voi ati fi tentati sa spuneti ca, centrul de interes al acestei tinute este chiar top-ul, insa nu este asa! Top-ul vine  in acest context tocmai pentru a pune o alta piesa in valoare- fusta! Asadar, ganditi-va de la inceput pe ce anume vreti sa cada atentia si nu aveti cum sa dati gres!

Ce poate fi mai frumos si sexy decat o rochie cu dungi orizontale purtata de cineva cu o conformatie ideala?! Puteti sa alegeti acele tipuri de incaltari daca inaltime voastra este de peste 1.70 cm. O banduliera este exact ceea ce completeaza de minune acest look de vara!

Nu in ultimul rand, intalnim jeansi destramati in combinatie cu absolut orice! Nu este nimic rau in asta, insa 2017 ne spune ca putem sa mai si improvizam, sa fim si mai creativi decat am fost pana in acest moment. De altfel, este o tinuta buna de streetstyle, insa plictisitoare.

Ultima noastra imagine conchide cu ceea ce spuneam la inceputul acestui articol. Daca aveti o anumita parte a corpului cu probleme, evitati sa puneti accentul pe acea zona, mai ales cu un pattern ce are dungi orizontale!

Poze: www.pinterest.com

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…