Home Health & Beauty Cum poti avea un ten perfect fara interventii estetice

Cum poti avea un ten perfect fara interventii estetice

7 min read

Cand vine vorba de ingrijirea tenului, noi, femeile, ne pricepem cel mai bine la asta. Indiferent de anotimp, am invatat ca este important sa avem grija in permanenta de tenul nostru, fiind o investitie pe termen lung.  Nu a spus nimeni ca este usor, dar spre bucuria noastra, in ultimul timp au inceput sa apara tot mai multe creme, tratamente sau operatii estetice care sa ne ajute sa trecem cu brio peste aceste provocari. Si pentru ca preferam sa alegem o crema in locul unei operatii estetice, ne-am gandit sa va introducem putin in lumea Menard.

Pentru cei care nu stiu, crema Menard este una dintre cele mai exclusiviste din domeniu si foloseste ingrediente de-a dreptul miraculoase: ciupercile Reishi japoneze rosii si negre, pentru efectele lor de rejuvenare si intinerire, precum si specii foarte rare de nuc salbatic, orz purpuriu si cires dulce, folosite in crema Authent. Cremele casei Menard sunt rezultatul a multor ani de cercetare in medicina regenerativa, nefiind doar simple creme, dovedindu-se ca pot inlocui cu succes intreventii ale medicine estetice. Interesant este si faptul ca aceasta crema e considerata singura din lume care lucreaza in celula stem – mama tuturor celulelor – potentandu-i activitatea, si marind numarul celulelor stem pana la 7 ori.

Pentru Menard, frumusetea reprezinta mai mult decat cosmetica. Viata zilnica, cultura… toate fac parte din stilul de viata estetic.

“Perfectiune japoneza si rafinament frantuzesc ingemanate in gama de cosmetice dedicata celor in cautarea excelentei: Menard.”

Un nume cu rezonanta frantuzeasca, evoca perfectiunea in sectorul exclusivist al cosmeticelor nu doar in Europa, ci in toata lumea. “Mergi acasa plin de mandrie”, proverbul japonez dupa care se ghideaza compania, are o semnificatie aparte: Menard s-a nascut cu spirit francez, dar s-a format si a crescut in Tara Soarelui Rasare. In Japonia, Menard este sinonimul excelentei in domeniul cosmeticii si culturii activand in sfere ce completeaza conceptul de frumusete desavarsita: centrul de well-being Menard Aoyama Resort si Museul de Arta Menard. In completarea acestui spirit al excelentei, Institutul Menard, situat in epicentrul luxului parizian: Place Vendome, ofera o experienta senzoriala de exceptie reprezentand un cocon de serenitate japoneza in inima superbului oras al luminilor.

Authent Cream

Authent Cream este o “piesa” de avangarda in domeniul produselor de infrumusetare si intinerire a pielii si este rezultatul a sapte ani de cercetari avansate in domeniul medicinei regenerative.

AUTHENT revolutioneaza domeniul cosmeticii  si stimuleaza celulele stem sa creeze noi celule dermice si epidermice, celule care sintetizeaza colagen si alte componente hidratante ce dau pielii finete, luminozitate, suplete si reduc sau chiar elimina ridurile.

 Laboratoarele MENARD au avut nevoie de zece ani de cercetare pentru a gasi o solutie inovativa privind reinnoirea celulara si pentru a inversa semnele imbatranirii pielii. In acelasi timp crema, prin parfumul sau, induce o stare de profunda relaxare actionand direct in producerea unor noi celule stem.

Embellir

Embellir este linia iconica Menard. Dezvoltata in Japonia in 1986 in laboratoarele Menard, linia de ingrijire Embellir actioneaza adanc in celula datorita ingredientului sau pretios: “Reishi”.

Patrunde adânc in profunzimea celulei folosind doua ingrediente-minune: ciuperca reishi neagra si rosie, folosita in Asia de peste 2000 de ani, cunoscuta pentru proprietatile sale regeneratoare si acidul hialuronic, folosit pentru maximizarea nivelului de hidratare și elasticitate al pielii.

Saranari

Linia de ingrijire Saranari este dedicata celor care isi doresc sa isi protejeze pielea de efectele vizibile ale foto-imbatranirii (80% din cauzele imbatranirii pielii se datoreaza razelor solare).

Actioneaza direct asupra ridurilor, a pielii deshidratate, folosind ingrediente rare si pretioase precum: extract de crin Casablanca, extract de GL II si acid hialuronic.

Noi le-am testat si credem ca se merita sa le incerci si tu. Iar daca am reusit sa te facem curioasa, nu-ti ramane decat sa dai o fuga in magazinele Elysee, ca sa te convingi si singura!

Load More Related Articles
Load More By Cristina Bursuc
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Emanuele Magenta, arhitectul accesoriilor

Tânăr, dominat discret de farmecul specific italian şi cu un spirit vizionar, Emanuele Mag…