Home Beauty News L’Oreal în  doliu

L’Oreal în  doliu

3 min read

Liliane Bettencourt cea mai bogată femeie din lume, propietara grupului L’Oreal, a încetat din viaţă joi, 21 septembrie, la vârsta de 94 de ani.

Liliane Bettencourt a lăsat în urmă o avere estimată la 33 de miliarde de euro, ce urmează fi moştenită de către fiicaacesteia, Francoise Bettencourt Meyers. Tot aceasta din urmă se va ocupa în continuare şi de afacerea familiei.

Succesul grupului L’Oreal a adus compania la o cifr.    ă   afaceri de 25.84 de miliarde deeuro, Liliane Bettencourt ocupând în timpul vieţii locul 14 în clasamentul Forbes. În luna martie a acestui an, Bettencourt a fost clasată pe primul loc de Forbes în ierarhia celor mai bogate femei din lume, pentru aldoilea an consecutiv.

Născută la Paris la 21 octombrie 1922, fiica unică a fondatorului L’Oreal, Eugène Schueller, Bettencourt s-a implicat în afacere de foarte tânără, de la vârsta de 14 ani. Viaţa sa a fost legată strâns apoi de ascensiunea L’Oreal. Moştenitoare a imperiului după moartea tatălui său, în 1957, Bettencourt nu a dorit să fie preşedintele grupului, lăsând conducerea firmei în mâinile soţului său Andre, până la decesul acestuia, în 2007.

 

 

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

R.I.B.S. – Romanian Insane Barbeque and Sauces

Restaurantul, aflat la parterul unui nou proiect hotelier, Old Town Boutique Hotel din Str…