Home Events Craig David la NUBA Beach Club – 23 Iunie 2018

Craig David la NUBA Beach Club – 23 Iunie 2018

3 min read

După mega succesul NUBA Beach Club de 1 Mai, se pregătește o petrecere cel puțin la fel de mare pe 23 Iunie iar invitatul special este artistul internațional Craig David.

Cea mai nouă locație exclusivistă de la malul mării continuă seria evenimentelor de amploare cu care a obișnuit publicul în ultimii 3 ani în București în locația Nuba și #NubaSummervibes. Craig David este așteptat să concerteze în locația grupului Nuba din Mamaia Nord marcând un alt moment important al entertainmentului autohton al verii 2018.

“Dorim să oferim clienților noștri momente de distracție de calitate, invitând artiști internaționali pentru a concerta la petrecerile de zi organizate la malul mării. Craig David este un nume important ce va susține un super show în locația noastră proaspăt deschisă în Mamaia Nord” Jean Sasu, co-fondator NUBA Group.

Artistul englez in varsta de 37 ani va veni pentru prima data in cadrul unui show artistic public in Romania pentru a sustine un concert in cadrul caruia va interpreta melodii celebre precum “Rise&Fall”, “Walking Away”, “Fill Me In” sau “7 Days”.

Craig David a castigat de 3 ori premiul pentru cel mai bun cântăreț britanic, oferit de PremiileBRIT și a fost de doua ori nominalizat la Premiile Grammy pentru cel mai bun artist de muzică pop.

Locația NUBA Beach Club ce poate acomoda peste 2500 de persoane se așteapta a fi neîncăpătoare în weekendul din 23 Iunie, fiind deja rezervată în proporție de 90%, numărul rezervarilor făcute de către clienții străini din afara țării fiind de peste 30% din numărul total de mese existente.

Grupul NUBA mai deține două locații în București, club-restaurantele de vară și iarnă, Nuba și Nuba Summervibes și brasserie din zona Dorobanți, Nuba Cafe, iar pentru vara 2018 reprezentanții grupului promit și alte nume internaționale atât pentru locația din Mamaia Nord cât și pentru cea de pe malul lacului Herăstrau din București.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Killa Fonic revine cu un nou videoclip “Audi Negru White Jeans”

Killa Fonic a lansat albumul TERRA VISTA in preajma sărbătorilor și poate fi ascultat pe t…