Home LifeStyle Cum să compui o ținută boho chic!

Cum să compui o ținută boho chic!

8 min read

Cum să compui o ținută boho chic!

Pentru că ținutele boho chic sunt extrem de în vogă vara aceasta și foarte potrivite atât pentru festivaluri cât și pentru ieșiri în oraș, am pregătit un mic îndrumar care să te ajute să compui o ținută boho chic rapid și eficient.

Hai să începem cu piesele vestimentare ce fac dintr-o ținută boho chic una extrem de reușită. Ai nevoie în arsenalul tău de cizme de piele întoarsă, sandale gladiator, rochii lungi cu imprimeu colorat, rochii scurte cu mâneci lungi, bluze albe tip ie, pantaloni scurți de jeans, bluze colorate din materiale vaporoase, pălării de paie sau nu dar cu boruri mari, ochelari de soare și multe accesorii hippie.

Cum să compui o ținută boho chic!Cizmele de piele întoarsă sunt un element extrem de important în construierea ținutei boho chic. Modelul trebuie ales în funcție de lungimea și forma piciorului. Tips: Cizmele care se opresc fix lângă gleznă pot tăia vizual piciorul iar cele care au partea de sus ornată sau colorată îl îngroașă.

Cum să compui o ținută boho chic!Sandalele gladiator sunt o alternativă bună la cizmele de piele întoarsă. Dacă nu îți sunt pe plac sau dacă ți se pare prea cald pentru a le purta, ținuta boho chic poate fi cu ușurință compusă și cu ajutorul acestora.Tips: Cele până la genunchi sunt ideale pentru alungirea vizuală a piciorului.

Rochiile lungi cu imprimeuri, indiferent dacă acestea sunt flori sau motive geometrice, trebuie neapărat să fie colorate. Cu cât mai multe culori cu atât mai bine. Decolteurile în V și crăpăturile în față sunt un plus.Tips: Optează pentru mâneci lungi și largi, mai ales pentru ieșirile de seara.

Cum să compui o ținută boho chic! Cum să compui o ținută boho chic! Cum să compui o ținută boho chic! Cum să compui o ținută boho chic!Cum să compui o ținută boho chic!Cum să compui o ținută boho chic!
Rochii scurte, albe sau colorate, pot fi oricât de largi și vaporoase. Mânecile lungi și decolteurile în V sunt și de această dată un plus în construirea ținutei boho chic.Tips:Accesorizează rochia cu o curea lată în talie, cu mulți franjuri sau cu o cataramă senzațională, pentru un plus de feminitate.

Bluzele de tip ie, albe și cu mâneci supradimensionate, din materiale ușoare și răcoroase precum pânza topită, sunt perfecte pentru o ținută boho chic. Împreună cu jeanși lungi sau scurți, fuste de piele întoarsă scurte sau fuste lungi colorate, vor crea o ținută memorabilă. Tips: Caută o ie tradițională în dulapul bunicii, nu este nimic mai frumos decât o bucățică din istoria familiei purtată cu mândrie într-o ținută boho chic.

Cum să compui o ținută boho chic!

Bluzele colorate sunt o idee bună atunci când nu ai chef de o bluză albă sau pur și simplu vrei o zi plină de culoare. Cuvântul de ordine? Materiale ușoare și răcoroase. Cel mai ușor de asortat sunt cu jeanși scurți, dar asta nu înseamnă că nu poți crea o ținută unică prin alăturarea de pattern-uri diferite.

Cum să compui o ținută boho chic!Pantalonii scurți de jeans nu au voie să lipsească din garderoba fashionistei îndrăgostită de stilul boho chic. Îndiferent de stilul preferat, o pereche de jeanși scurți cu talie înaltă te vor scoate mereu din încurcătură. Tips:Încearcă să îi combini cu un crop top simplu și un kimono colorat, pentru un efect maxim.

Cum să compui o ținută boho chic!Pălăriile cu boruri largi, din paie sau nu, nu doar te vor proteja de soare dar îți și vor completa ținuta într-un mod chic și actual. Deși în sine un accesoriu, pălăriile sunt un must atunci când vorbim de stilul boho chic, așa că le vom trata ca pe o piesă vestimentară de sine stătătoare. Tips: Investește într-o piesă de calitate și versatilă pe care să o poți folosi și în compunerea altor ținute, nu doar a celor de inspirație boho.

Accesorii hippie – nicio ținută boho chic nu va fi completă fără accesoriile supradimensionate, lungi și foarte colorate. De la cercei interesanți, purtați nu neapărat în pereche, la coliere lungi și multe brățări purtate unele lângă altele, nimic nu este prea colorat sau prea neobișnuit. Tips: Mizează pe ciucuri, pene și franjuri, ori de câte ori ești în dubiu.

Pentru că ținuta boho chic înseamnă mai mult decât alăturarea elementelor definitorii, trebuie să fii totuși atentă la alăturarea pattern-urilor și mixarea culorilor. Pentru a nu da greș, rămâi mereu în the safe side prin alegerea unei culori de bază și a culorilor complementare. Dacă alegi albastru, poți mixa cu verde și violet dar și alb sau negru. În schimb, dacă alegi roșu, poți alătura în combinație galben și portocaliu.

Cum să compui o ținută boho chic! Cum să compui o ținută boho chic! Cum să compui o ținută boho chic! Cum să compui o ținută boho chic! Cum să compui o ținută boho chic! Cum să compui o ținută boho chic! Cum să compui o ținută boho chic! Cum să compui o ținută boho chic!  Cum să compui o ținută boho chic! Cum să compui o ținută boho chic!  Cum să compui o ținută boho chic!Cum să compui o ținută boho chic!

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Uniunea Muzicienilor Interpreți oferă burse în valoare de 15.000 euro pentru tinerii muzicieni români

Uniunea Muzicienilor Interpreți din România anunță lansarea concursului pentru acordarea B…