Home Fashion COS ATELIER: o colecție capsulă cu focus pe măiestrie și materiale fine

COS ATELIER: o colecție capsulă cu focus pe măiestrie și materiale fine

5 min read

COS expune o colecție design-led pentru evenimente compusă din itemuri ce constituie o garderobă modernă și sofisticată. Folosind meșteșugul rafinat ca punct central, proiectată în atelierul intern al COS din Londra, colecția capsulă  este lucrată cu cele mai fine țesături.Parte din colecție a fost introdusă pentru prima dată pe catwalk-ul din cadrul New York Fashion Week, unde  s-a  putut vedea atenția deosebită la detalii și întruchiparea filozofiei de design COS.

COS ATELIER

De la cel mai fin cașmir și lână până la fire și metale reciclate, materialele atent selecționate formează baza colecției, în timp ce sustenabilitatea rămâne în centrul ei. Detaliile meticuloase, inclusiv margini pictate manual, revere din satin și curele interne, plasează mai în top piesele croite cu pricepere, în timp ce componentele detașabile oferă versatilitate.

Experimentând cu texturi bogate, un cardigan cu două fete în culoarea camel creează structură, o siluetă sculptată – conceput pentru seară look-ul este completat effortlessly de o rochie slip. Proporțiile exagerate și stilurile care sculptează silueta se conectează – îmbrăcămintea exterioară cocoon, mânecile și pantalonii largi formează o siluetă voluminoasă, în timp ce piesele fit sculptează talia și subliniază contrastul. Inspirându-se din arhiva sa, un motiv în formă de monedă de diferite dimensiuni se regăsește pe o rochie și o jachetă de seară, urmând îndeaproape conturul corpului.

O haină neagră clasică de îmbrăcăminte pentru bărbați este reimaginată în cașmir 100% reciclat, în timp ce un cardigan cu structură moale este decorat cu un panou din blană artificială. Elementele funcționale se bazează în continuare pe designul dinamic prin gluga detașabilă, manșete interioare și detalii reglabile ale taliei. Reverele ascuțite sunt folosite pe blazere, în timp ce pantalonii au un look sculptural, iar puloverele în tonuri de maro și camel continuă estetica distinctivă a brandului.

COS ATELIER

Colecția capsulă este prezentă alături de colecția extinsă de piese iconice COS, în care este evident etosul mărcii pentru design de durată și calitate fără compromisuri.

Colecția COS Atelier este prezentă în magazine și online pe cos.com.

Photographer: Theo Sion

Stylist: Camilla Nickerson

Hair Artist: Syd Hayes

Make-up Artist: Miranda Joyce

Featuring: Freja Beha Erichsen, Jonas Glöer

Despre COS 

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de îmbrăcăminte, elementele esentiale de lux și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura. Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând  colecții  unice  care  combină  funcționalitatea  cu  stilul  atemporal.  Detaliile  experimentale  de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

@cosstores COS.com

Citește în continuare Made & Crafted, o campanie care jonglează cu stilul gotic pentru sezonul toamnă-iarnă 2022.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Calitate și raritate în prima licitație Ans Azura dedicată artei românești moderne

ANS AZURA, platforma digitală dedicată artei din Centrul și Estul Europei și Orientul Mijl…