Home Beauty News Colecția Shane x Jeffree va fi disponibilă foarte curând

Colecția Shane x Jeffree va fi disponibilă foarte curând

2 min read

Sunt șanse foarte mici să fii un iubitor de make-up și să nu fi auzit de Jeffree Star, iar dacă îl urmărești pe Jeffree pe Youtube, cu siguranță știi și cine este Shane Dawson. Cel mai recent documentar al său ne oferă o privire asupra „lumii frumoase a lui Jeffree Star” și urmărește colaborarea dintre cei doi de la idee la produsul final – colecția Shane x Jeffree.

Shane x Jeffree

În timp ce vorbesc despre machiaj, cei doi încep o discuție despre posibilitatea de a colabora și de a lansa o paletă de farduri de ochi. Paleta se va baza pe celebrele sale videoclipuri despre teoria conspirației. După patru episoade din serialul documentar al lui Shane Dawson cu Jeffree Star, cei doi au prezentat procesul de a crea un produs de machiaj de la zero.

În curând, produsele – rezultat al acestei colaborări – vor fi în mâinile susținătorilor celor doi și make-up artiștilor din întreaga lumea. Conform episodului „The 20 Million Dollar Deal with Jeffree Star”, data oficială a lansării pentru colecția lui Shane Dawson este 1 noiembrie 2019.

Aceasta include paleta Conspiracy, paleta Mini Controversy, luciul de buze, șase rujuri lichide și accesorii, precum oglinda care de această dată nu mai are forma de stea, clasică pentru Jeffree Star Cosmetics.

Shane x Jeffree

Am văzut layout-ul final pentru paletele Conspiracy și Mini Controversy, incluzând nuanțe surprinzătoare, precum și farduri în nuanțe pentru fiecare zi – Jeffree descrie paletele în mod corespunzător, ca fiind „prudente, dar totuși periculoase”.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pandora își unește forțele cu UNICEF pentru a strânge peste 1M $ cu scopul de a susține inițiativa „One Love”

Modelul și activista Halima Aden colaborează cu Pandora pentru a susține inițiativa One Lo…