Home Designers Colecţia Florin Dobre ,,#REZIST (în) Romania 100” A/W 2018 – preluată de Vogue si British GQ

Colecţia Florin Dobre ,,#REZIST (în) Romania 100” A/W 2018 – preluată de Vogue si British GQ

3 min read

Cea mai recentă colecție a designerului Florin Dobre A/W 2018 intitulată ,,#REZIST (în) Romania 100” a fost preluată de marile publicații Vogue și British GQ. Nu este pentru prima oară când designerul român apare în aceste publicații, însă de această dată mesajul colecției sale este unul cât se poate de patriot.

Cu ocazia anului centenar pe care îl traversează țara noastră, artisul și designerul Florin Dobre a  dorit să îndemne unitatea românilor în anul centenar, unitatea românului înfipt în pământul şi tradiţia strămoşească, de la dobândirea luminii sfinte adusă de Sf. Apostol Andrei care se regăseşte în decorul colecţiei alături de Mihai Viteazul, primul unificator al pământurilor tuturor românilor!

,,Este un îndemn la adevăr, bunătate şi frumos, la puritatea, inocenţă prin bun simţ deoarece, odată pierdute nu se mai pot întoarce”.

Florin Dobre

,,Materialele folosite diferă în funcţie de starea interioară a purtătorului. Clientul nostru va alege mereu materialele naturale, dornic de a proteja propriul corp şi natura. Personajele emancipate, adaptate modernului se exprimă prin liniile fundamentale, purtând starea interioară pe ţesătură, prin printuri care atrag toata atenţia asupra simplităţiilor. Construcţia tiparelor este una clasică, iar folosirea materialelor este bine aleasă pentru compozitia colecţiei.” Florin Dobre

Florin Dobre

,,Ca îndemn al unui gând, îmi doresc ca oamenii din ţara mea să înveţe să iubească româneşte şi românul care construieşte. Deci iubiţi-ne şi daţi mai departe!”

Link-urile către fotografii sunt: http://www.vogue.co.uk/shows/autumn-winter-2018-menswear/florin-dobre  http://www.gq-magazine.co.uk/shows/autumnwinter-2018-menswear/florin-dobre

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Gabriela Mardare
Load More In Designers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Eu mai aştept…

Câţi dintre noi suntem într-o aşteptare continua?  Toţi, aş putea spune. A venit toamna şi…