Home Fashion Accessories Colecția COS vară 2021 pentru un look relaxat cu accesorii sustenabile

Colecția COS vară 2021 pentru un look relaxat cu accesorii sustenabile

6 min read

Inspirată de reînnoirea anotimpurilor și de optimismul brandului, colecția COS pentru această vară îmbrățișează vremea mai caldă, păstrându-și versatilitatea și atemporalitatea.

O combinație de piese statement și elemente esențiale relaxate formează baza colecției. Siluetele fluide sunt concepute pentru a oferi comoditate, atât acasă, pe plajă sau în oraș.

Angajat să folosească materiale de calitate care să limiteze impactul asupra planetei, sezonul se concentrează pe fibrele care necesită mai puțină apă și pesticide pentru cultivare, cum ar fi inul și cânepa. Aceste țesături sunt rezistente, chiar dacă par fără greutate, favorizând mișcarea și drapajul. Materialele refolosite sunt parte din colecție: nailon reciclat utilizat pentru realizarea costumelor de baie.

Accentul este in continuare pus pe inovația materialelor, de data aceasta reflectându-se în accesorii. Dezvoltat de Bloom ™, al cărui proces de fabricație ajută la curățarea și refacerea mediului, sandalele pentru bărbați prezintă o spumă flexibilă, de înaltă performanță, realizată parțial din biomasă de alge. COS a colaborat si cu brandul Yuma Labs pentru prima colecție de ochelari de soare unisex. Realizată din materiale 100% reciclate, colecția prezintă patru stiluri unisex, fiecare conceput cu atenție pentru a asigura posibilitatea reciclării atunci când nu mai poate fi utilizat.

În colecția pentru femei persistă o abordare relaxată, evidențiată de rochiile cămașă peste costumele de baie care construiesc un look complet ready to wear. Bluzele feminine și detaliile decupate se armonizează cu accentele de utilitate. O estetică minimalistă a anilor ’90 este obținută prin siluete simplificate și stratificări mai puțin complicate. Paleta de culori este încadrată de alb strălucitor, contrastând cu negrul pentru a insufla pozitivitate și vibrație.

În cadrul colecției pentru bărbați se resimte o puternică influență de îmbrăcăminte de stradă; pantalonii largi, pantalonii scurți și piesele ușoare stratificate creează un look relaxat și fluid. Piesele set și dungile grafice aduc un suflu elevat colecției. Paleta de culori pentru bărbați se plasează pe un teren neutru, cu accent pe nuanțe de bleumarin și verde.

COS Vară 2021 în imagini:

Fotograf: Robin Galiegue

Stiliști: Virginie Benarroch și Mitchell Belk

Featuring: Veronika Kunz, Ajok Madel, Sora Choi, Babacar N’doye și Jonas Glöer

DESPRE BLOOM™

Bloom ™ este un brand by Algix, cu sediul în Meridian, Mississippi, SUA. Ei transformă poluarea aerului și a apei în ingrediente sustenabile pentru produsele de consum.

BloomTreadWell.com @bloomfoam

DESPRE YUMA LABS

O lume fără risipă, aceasta este viziunea Yuma Labs. Brandul revoluționar de ochelari de soare proiectează ochelari din sticle PET reciclate. Ochelari 100% circulari cu rame complet detașabile. În acest fel sunt ușor de reciclat atunci când nu mai pot fi purtați. Sebastiaan de Neubourg a lansat labelul în 2018 ca W.R.YUMA. Fun fact: Yuma se referă la cel mai însorit loc de pe Pământ, anume Yuma din Arizona (SUA).

yuma-labs.com @yuma.labs.circular

DESPRE COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru colecțiile care echilibrează designul inovator cu stilul durabil, fiecare piesă realizată astfel încât să reziste dincolo de sezon. COS creează un design modern, funcțional și sustenabil și a susținut artele de la începuturi prin colaborări cu creativi, galerii și studiouri de creație consacrate și emergente.

cosstores.com @cosstores

Citește în continuare Românii se declară interesați de alimentele sustenabile, dar în practică nu le cumpără.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la Iași în 2021, la Romanian Creative Week: Concerte în grădinile Palas Mall și tabără muzicală

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative ro…