Home Events Celebrarea femeilor la evenimentul Billboard Women in Music 2022

Celebrarea femeilor la evenimentul Billboard Women in Music 2022

4 min read

Premiile Billboard Women in Music 2022 au avut loc pe 2 martie la Teatrul YouTube din Hollywood Park, Inglewood, California. Ceremonia a fost găzduită de Ciara, care a fost desemnată Femeia Anului 2009. Pentru prima dată, biletele au fost disponibile publicului.

Women in Music 2022
Sursă foto: Emma McIntyre/GI

În fiecare an, evenimentul Women in Music de la Billboard recunoaște artiștii, creatorii, producătorii și directorii de muzică pentru contribuțiile lor în industrie și comunitate. În timp ce scopul evenimentului a fost să pună în lumină melodiile și realizările uimitoare din industrie, ținutele vedetelor cu siguranță au atras atenția pasionaților de modă.

Doja Cat a fost una dintre cele mai remarcabile apariții, câștigând Powerhouse Award. Artista a optat pentru o rochie Carolina Herrera care prezenta un decolteu adânc și o fustă voluminoasă din tul, iar pentru momentul artistic a ales o ținută impresionantă roz-aprins punând accentul pe bijuterii.

Sursă foto: Emma McIntyre/GI

Olivia Rodrigo a primit importantul premiu Femeia Anului. Câștigătoarea și-a încheiat discursul spunând „Vreau să spun tuturor fetelor tinere care scriu cântece în fiecare zi, în jurnalele lor, pe podeaua dormitorului lor – sunt în mod constant mișcată de vulnerabilitatea voastră, de creativitatea și curajul vostru”.

Sursă foto: Emma McIntyre

A fost o noapte specială și pentru mamele artistelor. După acceptarea Premiului Impact, H.E.R. a strigat: „Vreau să-i mulțumesc mamei mele pentru că m-a învățat să rămân sinceră și să fiu harnică”. Karol G, câștigătoarea Premiului Rule Breaker, a pozat într-o rochie roșie, inspirată de rolul Juliei Roberts din Pretty Woman.

Sursă foto: Emma McIntyre/ROBYN BECK

Când și-a acceptat premiul Game Changer, Saweetie a vorbit despre unele obstacolele prin care a trecut cariera ei și a mulțumit familiei și echipei sale pentru că au rămas alături de ea.

Sursă foto: Emma McIntyre/Getty images

În final, Bonnie Raitt, care a fost onorată cu Premiul Icon, a folosit scena Women in Music pentru a aborda criza din Ucraina. Ea a interpretat „Angel From Montgomery”, piesă dedicată femeilor din Ucraina. Ea a continuat să spună că „inima ei este grea” pentru poporul ucrainean și a mărturisit că „Știu că poporul rus nu este de acord, în mare majoritate, cu ceea ce se întâmplă acum”.

După aparițiile spectaculoase ale vedetelor, evenimentul Billboard Women in Music 2022 va rămâne cu siguranță subiectul de discuție al industriei modei și al pieței editoriale de pretutindeni.

Citește în continuare Cele mai impresionante ținute de la Premiile SAG 2022.

Load More Related Articles
Load More By Cioară Ștefania
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Câștigătorii Premiilor Globurile de Aur 2023

A venit timpul să află câștigătorii așteptatelor Globuri de Aur 2023 la cea de a 80-a ediț…