Home Fashion Cel mai nou mod de asortare al pieselor sport

Cel mai nou mod de asortare al pieselor sport

5 min read

Anul aduce noi tendințe neașteptate. Fluiditatea de care moda dă dovadă, își face apariția si de această dată prin mixarea pieselor sport cu elemente casual sau chiar în unele cazuri, cu piese elegante. Cu siguranță deții în garderobă cel puțin un articol sport, așa că este timpul să fie scos la lumină și în afara antrenamentelor. Până acum banalul hanorac nu a fost vazut în combinații ieșite din comun și nu ne-am fi gândit la el ca la un element stylish. Lucrurile stau altfel acum, iar combinațiile posibile sunt inedite și clar atrag atenția trecătorilor.

pieselor sport
Sursă foto Pinterest

Pantalonii de trening

Purtarea acestor pantaloni pe strada ar fi fost până acum o greșeală stilistică, însă acum sunt un adevărat trend ce este purtat de multe bloggerițe din domeniu. Asortați cu pantofi cu toc și un bomber, dau un aer modern întregii ținute și este o combinație neașteptată.

pieselor sport
Sursă foto Pinterest

Paleta cromatică este extrem de importantă într-un astfel de outfit. Trebuie asortate cu grijă culorile pentru a reda o continuitate în ținută. Sunt ușor de asortat cu negru și alb ori se poate merge pe variantele de bejuri sau culori pastelate. Dacă vrei să optezi pentru culoarea anului, Ultra Violet, alege nuanțe de verde sau galben pentru un look îndrăzneț.

Feminitate

Piesele sport nu trebuie privite acum ca pe ceva ce purtăm de nevoie. Acum ne putem simți femine într-o astfel de haină și o putem îmbina astfel încât să se muleze pe stilul nostru personal.

Un element ce nu trebuie să lipsească este hanoracul. Mai jos sunt trei abordări complet diferite în care acesta poate fi purtat. O primă variantă este suprapunerea acestuia peste o rochie elegantă dintr-un material prețios precum mătasea ori satinul. Contrastul dintre cele două elemente duce styingul într-o zonă actuală, dar și confortabilă și ușor de purtat de-a lungul zilei.

A doua combinație este cu un trenci și pantofi cu toc. Aici elementele compoziției sunt unele retro, de la croiala hainei până la tăietura pantofilor. O ținută ce este la bază inspirată de un aer retro, devine foarte fresh îmbinată cu un hanorac.

Ultimul mix este unul ce se basează doar pe elemente noi. Cizmele de lac sunt un alt trend al anului 2018 iar alăturate unui hanorac dau un aer rebel ținutei. Un astfel de look monocromatic este util pentru zilele în care nu vrei să porți ceva sofisticat, dar să fie totuși stilat. Hanoracul oferă comoditate, la fel și tocul mic al încălțărilor iar pentru a fi la fel și al treilea element poți alege o pereche de jeans.

pieselor sport
Sursă foto Pinterest
Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…