Home Health & Beauty Cea mai noua metoda de îngrijire a pielii, fără egal

Cea mai noua metoda de îngrijire a pielii, fără egal

7 min read

 În prag de toamnă, tenul nostru are nevoie de o îngrijire specială. Factorii externi precum vântul si temperaturile scăzute agresează tegumentul, acesta având nevoie de un plus de atenție în rutina de ingrijire zilnică. Din fericire, exista numeroase soluții pentru ca tenul nostru să arate impecabil, iar cea mai recentă dintre ele o reprezinta măștile Skinegal, disponibile de luna aceasta în farmaciile din România.

Pentru cei care nu știu, brandul de măști pentru ten Skinegal  propune o îngrijire intensă a pielii, bazată pe ingrediente și extracte naturale, în acord cu pielea ta și cu mediul înconjurător. Aceste măști transformă rutina de frumusețe într-un ritual profesiona, iar metoda de aplicare este una foarte simplă, fiind gândite ca tratamente faciale eficiente, pentru fiecare tipologie.

Primele produse cu care Skinegal îți face cunoștință sunt două măști cu o formulă excepțională: masca facială anti-acnee și masca facială purificatoare și nutritivă.

Secretul formulei: Argila verde Cambriană

 Ai ocazia să folosești o mască ce conține un ingredient cu istorie! Argila verde Cambriană este cea mai veche rocă sedimentară, având din punct de vedere genetic o vechime de peste 570 milioane ani. Ingredientele și proprietățile sale neprețuite au fost păstrate neschimbate datorită suprapunerii plăcilor tectonice.

Extrasă din regiunea ecologică, excepțional de curată a Golfului Finlandei, argila verde Cambriană are un conținut bogat de minerale: compuși ai siliciului, sulf, calciu, magneziu, fluor, potasiu, seleniu, molibden, zinc și titan, în forma cea mai ușor absorbită de organism.

Ca o baghetă magică care ”citește” ce să trateze și ce să calmeze, în timp ce hrănește în profunzime, fiecare mască Skinegal intră într-o sinergie perfectă cu pielea ta.

SKINEGAL MASCĂ FACIALĂ ANTI-ACNEE

Ingredientele-cheie: Argilă verde Cambriană + Aloe Vera + Ovăz

Dedicată tenului gras și mixt, cu tendință acneică, masca reduce acneea, reglează secreția de sebum, micșorează porii, calmează pielea și are efect puternic antibacterian. Secretul constă în formula bogată în argilă verde Cambriană, care absoarbe impuritățile și toxinele din piele, fiind o sursă ideală de minerale necesare pentru un aspect sănătos al tenului. Complexul bioactiv de argilă și Aloe Vera curăță tenul în profunzime și revitalizează pielea. Masca este un adjuvant perfect pentru tratamentul împotriva acneei.

 

SKINEGAL MASCĂ FACIALĂ PURIFICATOARE & NUTRITIVĂ 

Ingredientele-cheie: Argilă verde Cambriană + Proteine de mătase + Ulei de Jojoba

Masca purificatoare și nutritivă este recomandată pentru toate tipurile de ten și este un tratament eficient de detoxifiere profundă a pielii.

Special creată pentru îngrijirea tenului lipsit de vitalitate, uscat și aspru și celui care necesită curățare profundă, masca purifică intens și în profunzime pielea, calmează erupțiile cutanate și previne leziunile pielii, conferind tenului un aspect proaspăt și luminos. De asemenea, hrănește pielea cu minerale și substanțe nutritive esențiale pentru un ten sănătos. Ingredientele produsului ajută pielea să-și redobândească suplețea și aspectul neted și oferă un efect de lifting blând. Îmbogățită cu proteine de mătase și ulei de jojoba, masca previne deshidratarea tenului, îl hrănește, lăsând pielea extrem de catifelată. Conferă o îmbunătățire vizibilă aspectului feței. 

Mod de utilizare:

Aplicați masca pe fața curată, evitând zona ochilor și a gurii. Lăsați să acționeze 20 de minute și îndepărtați delicat masca cu apa călduță. Utilizați masca de 1-2 ori pe săptămână. Pentru o singură utilizare.

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Bursuc
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Emanuele Magenta, arhitectul accesoriilor

Tânăr, dominat discret de farmecul specific italian şi cu un spirit vizionar, Emanuele Mag…