Home Editorials În căutarea celui mai bun latte din oraș cu Laura Antonov

În căutarea celui mai bun latte din oraș cu Laura Antonov

8 min read

Am plecat prin oraș hai-hui în căutarea celui mai bun latte. Și cum nu sunt cunoscătoare în ale cafelelor și ale locațiilor în care pot savura o cafea de calitate, am rugat-o pe Laura Antonov, blogger de beauty și lifestyle, să mă însoțească și să îmi deconspire locația celui mai bun latte din București descoperit de ea până acum.

Și pentru că ne-am bucurat de o zi însorită în grădina de la Dianei 4 și de un latte delicios, am rugat-o să îmi răspundă la câteva întrebări personale. Ca întâlnirea să fie mai ”picantă”!  Și cum Laura este o persoană vesel și binevoitoare, a acceptat cu drag să îmi răspundă.

Te provoc să îmi spui în două fraze cine ești tu.
Eu sunt Laura despre ale cărei plăceri și descoperiri citiți pe lachicboutique.ro, „mama” a 2 căței minunați, pasionată de fotografie și mașini, dornică oricând de aventuri și călătorii, fană cafea bună cu lapte (latte, cappuccino, frappe…), organizatoare de evenimente în timpul liber.

Cum a luat ființă lachicboutique.ro?
Am lansat lachicboutique.ro la finalul lui 2012, din dorința de a-mi împărtăși experiențele și descoperirile cu o comunitate mai largă, la sfatul unor prietene. Întotdeauna mi-a plăcut să spun povești, să le construiesc și-am fost pasionată de scris.

Din ce alte proiecte faci parte?
De anul trecut, mă înscriu cu mândrie în echipa redacțională Running Mag / Fitness Mag, două proiecte locale extrem de inspirate, care se adresează pasionaților de sport și alergare, celor interesați de un stil de viață activ și sănătos, curioși de tendințele în acest domeniu, dar și de recomandările specialiștilor referitoare la antrenamente, nutriție etc.

Ai un proiect de suflet?
Proiectul meu de suflet este clar lachicboutique.ro. Blogul este proiectul pe care încerc să îl dezvolt în permanență, în direcțiile în care simt că este interesată comunitatea cititoarelor mele.

Știu că ești mare iubitoare de animale, vrei să îmi povestești câte ceva despre minunile pe care le ai acasă?
Ador animalele, aș adopta probabil orice cățel sau pisică îmi iese în cale, dacă aș avea spațiul necesar. Pentru moment, m-am oprit la 2 căței frumușei, năzdrăvani și plini de personalitate, dar fără de care nu îmi mai pot imagina viața acum.

De ce ai ales Dianei 4?
Îmi place mult grădina de la Dianei 4, pentru poziționare (este și foarte aproape de mine), răcoare, atmosferă… are farmecul locurilor „de altădată”, evocându-mi Bucureștiul copilăriei mele.

Ce are deosebit latte-ul de la ei?
Mie îmi place foarte tare gustul – este aromat, nu foarte tare, spuma de lapte exact așa cum trebuie… în plus, cafeaua este de la Origo (o garanție a calității sale, după părerea mea).

Cum a fost latte-ul de data asta?
Mie mi-a plăcut… evident, contează și compania în care îl bei 🙂

Și ca să avem o idee clară despre cât este de bun latte-ul recomandat de către ea, am rugat-o pe Laura să ofere note cuprinse între 1 și 10 locației și serviciilor sale.

Astfel, Dianei 4 a obținut următoarele note:

  • pentru frumusețea terasei  – nota 9
  • pentru servire – nota 7 (probabil că ospătărița avea o zi mai proastă 🙂 )
  • pentru atmosferă – nota 9
  • pentru latte – nota 10 (subscriu, a fost delicios)
  • pentru mâncare – nota 8

Am petrecut o zi superbă în compania Laurei și am descoperit un latte delicios pe care vă recomand să îl încercați.  Pe Laura o puteți urmări pe lachicboutique.ro și o puteți citi în paginile revistelor Running Mag și Fitness Mag.  Săptămâna viitoare ne întâlnim cu un nou blogger și o nouă locație în care putem găsi un super latte.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Editorials

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

R.I.B.S. – Romanian Insane Barbeque and Sauces

Restaurantul, aflat la parterul unui nou proiect hotelier, Old Town Boutique Hotel din Str…