Home Events The date. și petrecerile inedite

The date. și petrecerile inedite

3 min read

Așa cum ne-au obișnuit organizatorii, petrecerile the date. sunt mereu surprinzătoare și pline de inedit. Pe 15 septembrie a avut loc The date.  goes Chinese, o experiență inedită și autentică.

” The date.  goes Chinese a fost un show la scară mai mică în care am păstrat elementele definitorii precum scena, sonorizarea, show-ul de lumini și lasere.  Dar am avut și elemente noi, hostese care vorbesc chineza și un magician care a apărut când nimeni nu se aștepta, denumiri ciudate pentru produse și activări care  vor rămâne mult timp în mintea participanților. Tot setup-ul locației a fost gândit împreună cu un arhitect profesionist pentru a putea oferi un super eveniment.”  – Vlad  Mihălăchioiu

Locația a fost și de data aceasta o surpriză plăcută. După Palatul Primăverii, the date. a fost organizat în parcul Herăstrău. The date.  goes Chinese este prima petrecere de genul acesta a cărei tematică a fost China. Mâncarea servită, aranjarea locației, ținutele participanților, toate au fost în acord perfect cu tema propusă.

Atmosfera a fost întreținută de către DJ Rolly, dj-ul prezent la ultimele petreceri the date. Pentru ca toți cei prezenți să intre mai bine în atmosfera de party, pe ecranul imens din spatele scenei au fost proiectate videoclipuri realizate de către câștigătorul premiului “Cel Mai Bun Film Românesc” la Festivalul Internațional de Animație Anim’est.

 

 

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

R.I.B.S. – Romanian Insane Barbeque and Sauces

Restaurantul, aflat la parterul unui nou proiect hotelier, Old Town Boutique Hotel din Str…