Home Events Cei mai cool barbosi din Bucuresti s-au reunit de Ziua Mondiala a Barbii

Cei mai cool barbosi din Bucuresti s-au reunit de Ziua Mondiala a Barbii

2 min read

Asa cum ne-au obisnuit in fiecare an , cei mai cool barbosi din Bucuresti, s-au intalnit zilele trecute pentru a celebra un eveniment cu totul inedit, Ziua Mondiala a Barbii.

Pentru cei care nu stiu, aceasta zi, marcată în fiecare an în primul weekend a lunii septembrie, este un prilej ca toţi bărboşii să se adune și să sărbătorească împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment, worldbeardday.com.

Fiind dedicată promovării masculinității și a bărbii în special, bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect în această zi. Totodată, conform tradiţiei, bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze şi să nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau îndatoriri de familie. De asemenea, membrii familiei bărbosului în cauză ar trebui să îi facă toate poftele, măcar în această zi, în onoarea podoabei sale faciale.

Acum, ca v-am impartasit cateva secrete din ceea ce presupune Ziua Mondiala a Barbii, nu ne ramane altceva de facut, decat sa va aratam cateva cadre surprinse cu barbosii nostrii, care au spus prezent acestui eveniment.

ziua mondiala a barbii

Load More Related Articles
Load More By Cristina Bursuc
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Emanuele Magenta, arhitectul accesoriilor

Tânăr, dominat discret de farmecul specific italian şi cu un spirit vizionar, Emanuele Mag…