Home Beauty News Cadouri cu parfum de primăvară de la The Body Shop

Cadouri cu parfum de primăvară de la The Body Shop

3 min read

A venit primăvara și, odată cu ea, dorința de a ne înnoi și a ne împrospăta rutina de îngrijire. Totodată, e perioada când pasionații de frumusețe au bucuria de a dărui cadouri inspirate femeilor dragi din viața lor, cu produse de înaltă calitate și cu impact sustenabil.

The Body Shop se alătură cu entuziasm evenimentului Celebration of Beauty, în perioada 4-9 martie din AFI Palace Cotroceni. Participanții la acest eveniment dedicat frumuseții vor beneficia de oferte speciale, inclusiv vouchere cu reduceri între 20% și 25%, dar și șansa de a câștiga premii surpriză prin participarea la tombolă.

Cu acest prilej, iubitorii de produse The Body Shop pot explora și achiziționa produsele preferate la prețuri avantajoase. Gama amplă de produse, îmbogățite cu ingrediente naturale și sustenabile, demonstrează angajamentul brandului pentru frumusețe și responsabilitate socială.

Primăvara vine cu momente perfecte de a dărui, iar la The Body Shop vei găsi o mulțime de cadouri, ideale pentru a fi oferite persoanelor speciale din viața fiecăruia.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, The Body Shop încurajează clienții să descopere game și produse iubite de toată lumea, printre care se numără și gama British Rose, inspirată de mirosul sublim al unei grădini pline de trandafiri englezești.

Această gamă cuprinde gel de duș, iaurt de corp, unt de corp, cremă de mâini și săpun, toate parfumate și îmbogățite cu petale de trandafir, esență de trandafir și ulei de măceș.

De asemenea, formula produselor conține Aloe Vera obținut din Mexic prin programul Community Fair Trade al The Body Shop.

Dar ai de ales dintre gamele florale ideale pentru primăvară-vară din oferta The Body Shop din magazinele AFI Cotroceni și Parklake sau pe www.thebodyshop.ro.

Citește în continuare Cum a fost la workshop-ul de cut & style Artist Salon & Academy.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Noul ULTRABOOST 5 – Un boost de energie de la adidas

adidas prezintă noul Ultraboost 5, recreat de la talpă la partea superioară, pentru a ofer…